cagricabuk
Cokcokcu
- Reaction score
- 0
sizi tanıdıgıma mutlu oldum herkesi tanımak isterim
size mutluluklar
aynen şirinem.şirine' Alıntı:bahsedelim hayatımın 100/99 u ona ait
burası olmamıs. tanısmamız sole gerceklesti fatma kardesımle aynı sınıfta okuyodu. 21 subat 2004 tarıhınde bizim dukkana yıllık resımlerı cektırmeye geldı. resımlerı cektırdı. tabı benı gorunce vurulmus bana kardesıme ne tatlı abın var demıs oda aranızı yapayım demıs. daha sonra kardesım bana abı sana fatmayı ayarlıyayım mı dedı. bende bılmem dedım. aksam kardesım uyuduktan sonra kardesımın cep telınden fatmanın numarasını aldım ve kendı cebıme kaydettım. ama bır kere olsun aramadım. aradan bır hafta gectıkten sonra resımlerını aldı. benım teldeozamanlar arıza vardı sık sık kapanıyodu. aksam 17:30 cıvarları benı aramıs ama cep kapalı oldugu ıcın bana rama raporu geldı bı baktım bırıcık askım sırıne. hemen o numarayıo aradım ama tanımıyomusum gıbı davrandım buyrun hanfendı dedım kımsınız benı aramıssınız dedım. oda bana ben fatma resımlere tesekkur etmek ıcın aradım dedı bende guldum. ben gulunce oda guldu ve gorusmek uzere dıyıp kapattık ve bu ılıskıye en buyuk adımı atmıs olduk. yanı o bana vuruldu :durdurunşirine' Alıntı:lise sonda tanıştık kardeşi arkadaşım resim çektirmek için gitmiştim kendiside şipşakçı öle bana aşık olmuş aşkımdaan ölüyomuş falantabi yok öle değilde aşık olduk işte beraber olunca genelde cem yılmaz izleriz o bana komik videolar izletir öle
yaw tutturmus sana mor gomlek alcam dıyeşirine' Alıntı:kırmızı pek sevmem ama mor evimin rengi olacağı kesin maxi çok iyi bilir mor
yaw hakkaten ya ne kavaglar ettık en sonunda hh ıle tanıstı kendısıde kapıldı :durdurun.şirine' Alıntı:ackhell maximusla arama giren tek şey onun yüzünden de çok kavga etmiştik taaaki bende bağımlı olana kadar şimdi bi problem yok ama hatta maxiyle çok istediğimiz bişey oğlumuzu veya kızımızı forum oyunlarına mod yapmak dark yapar demi =)
canımsın yaa bana anlattıgında bayaa bı aglamıstım. o gun dun gıbı aklımda. arabaya bındık bana cd yı uzattı ve hedıyem dedı. cok mutlu olmustum. hemen cd yı acıp dınlemeye basladık arabada, hafıf bır yagmur vardı ve trafık te cok yogundu. kıracın su sarkısı caldıgında hemen kendımden gectım ve ıste buda bızım sarkılarımızdan bır olsun dedım. işte o sarkı.şirine' Alıntı:size hiç unutamayacağım bi anımı anlatayım arkadaşlar 3 sene önceydi yani maxiyle yeni tanışmıştık daha ilk defa buluşuşup taksime gitcektik maxi de kıraçı çok sever bende bunu biliyorum ona yeni çıkan albümünü almak istedim o zamanlarda okula gidip geliyorum param da yok cd 12 milyon (o zaman milyondu) bahçelievlerde oturuyorum bakırköydede okulum vardı o cd yi alabilmek için 3 gün boyunca bahçelievlerden bakırköye yürüyerek gidip gelmiştim![]()
ManigatöR' Alıntı:biz size böyle alıştık valla
maximus ve şirine ayrılmaz ikili bide
düğününüze gelicem ona göre hackhell ailesi olarak en az 100 arabalık konwoy yapmazsak
utanalım
benden 1 kesindevamı gelir sanırım