şok Şok ŞOk Proagent kulanıcıları

_HacKAteS_

New member
Reaction score
0
Ewet sayın proagent kullancıları ünlü trojan oluşturucu kendisi troajnmış programın yapımcısı bizzat kendisi itiraf etti bütün şifreler elimizde diyolar hackerlere büyük vurgunu yapan proagent internette 4129 kişinin tüm şifrelerinin elinde olduğunu söyledi tektek ihbar ediyolar emniyete proagent varsa pcnizde silin indiremeyin girdiğiniz bütün sitelere bu mesajı yayın lütfen yakında nete hacker kalmıyacağı tahmin ediliyor... 46 hack sitesinide kapatıp emniyete teslim ettiklerini bildirdiler...

Internethaber.com ve ntvmsnbc.com sitesinde haberlerde onaylanmıştır

sanmam o kadar kapsamlı bi çalışma yapmazlar kıçı kırık bi program için..!!!

HaHuHa 1. KöR DeĞiLiq :d

2. ßeN KaRi$MaDiM o i$LêRê :p:p

Pro agentte arka kapı olduğunu blmeyen yok zaten.En azından şüphemiz vardı zaten.Eğer böyleyse ispatlanmış oldu...

MaVeRcİk' Alıntı:
sanmam o kadar kapsamlı bi çalışma yapmazlar kıçı kırık bi program için..!!!

Kici kirik dedigin program TR de ve bazi yabanci uLkeLerde en cok hit aLan Trojan programi, ayriyetten hangi foruma girersen gir trojan download boLumunde mutLak bu wardir ;)

Partizan' Alıntı:

Kici kirik dedigin program TR de ve bazi yabanci uLkeLerde en cok hit aLan Trojan programi, ayriyetten hangi foruma girersen gir trojan download boLumunde mutLak bu wardir ;)

valla bana göre kıçı kırık değişmez fikrim bi mail servisi var die ......ohoooo

proagents e bin basacak programlar var:) en azındaN benim fikrim..;)

polis gelir simdi bnm ewe nneyse yas 18in altında baskı altında kalldıım için yaptim derim :D

ya sallayın be yalan dolan bunlar yazan kısılerde bılmıyor ne haberı be yalan hepsi

Ozellikle dial up doneminde milLetin Trojan diye cektigi cogu programdan arka kapıdan Takır Takır gidiyordu $ifreler.amator hacker ın kaderidir.Uzun zamandır raslanan $eyLer bunLar. kaldı ki Emniyet e yardım edeni iLq defa duyuyorum.Emniyet in gidipde kimseye bir$ey yapabilecegini sanmıyorum anca 3-5 site kapanır oyle.

nasıl yani arkadaşlar korkmalımıyız yoksa sallayalım mı. ben ondan en fazla hacki yapıyodum ama meret hep antivirüslere yakalanıyo. e tabi 200 $ verip alamam walla programı.. :p

ya rahat oln hiç bişi yapamazlar kullanıyodum özellikle kullanıcam artık..:)

Ya zaten o Programı kulLanacak adam geneLde 18 ya$ aLtı.AdamLar bi$ey yapmaya kaLksa cogu ki$iye yasal yururluluk uyguLayamicak,Hic kasmazLar. Bi$ey oLacagını sanmiyorum..

Arkadaşlar adamın biri kuyuya bir taş atmış herkes bir şey ayazmış boyle bir şey olsa herkes duyardı....

proagent programı bende de var kardeşim.prorat da var..senin anlattıkların hikaye..anaa yarın bizm eve gelmesin polisler.cia falan:):):)

internete müdahale edemeyeceklerini anlayınca kıçından böyle yalanlar uyduruyorlar. nettehacker kalmayacakmış.. pöh! desenize net alemi gerizekalıların eline geçecek artık...

biz 1 aya kalmaz taşınacaz zaten gelenler eli boş gider zaten benim bağlantı kafeden gelmekte kafeciyi götürürler :D benimde içim rahat eder sevmiyom kafeciyi :D

Ben ve Nhr Team dekı arkadaslarım bunu daha once soylemıstık...
ben kullanmadım tavsıye de etmem zatennnn

benım eve gelırlerse A R E S yonlendırdı Derim :D baska yolu yok

:)))) la olm sacmalayın beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)benıde almaya gelırler bırazdan ozaman:))

Geri