Єηєму

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
enemy kimmiş ki :saskin tanıyalım bakalım kimmiş :saskin

p_1196368435.bmp

infatuate:
selam enemy =)

Єηєму:
selam infatuate : )

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

Єηєму:
iyiyim. yoluna koymak için uğraşıyoruz =) sen nasılsın =)

infatuate:
bende fazlaca iim tşkler =) ismini we yaşını öğrenelim mi ?

Єηєму:
cok güzel : ) ismim gökhan 18 yaşındayım : )

infatuate:
neler yaparsın gökhan ? günlerini nasıl tüketiosun ?

Єηєму:
şu son 1 aydır geçirdiğim günler anlam kazanmaya başladı azda olsa : ) internet cafede çalışıyorum. sabah 9 akşam 8'e kadar cafede oluyorum. zamanın nasıl geçtiğinide pek anlayamıyorum Açıkcası =) iş baya bi yoğun :S

infatuate:
günlerinin anlam kazanmaya başlamasında bi şeker bi kızın payı olabilirmi :melek

Єηєму:
ewtt de pek şeker sayılmaz :p

infatuate:
hmms neyse bi ilişkin olduğunu öğrendik =) nerelisin aslen kardeşler war mı ?

Єηєму:
Aslen Bartınlıyım. 2 Ablam Var. Ewin Tek Erkek Çoçuğuyum. Kıymet Bilmiyorlar Gelde Anlat :p

infatuate:
ehehe =)) neler seni mutlu eder peki we neler fazlasıyla sinirlendirir ?

Єηєму:
Beni Mutlu Eden En Önemli Şey; Değer Verdiğim Önemsediğim İnsanların Nefes Aldığnı Bilmek. Ve Mutlu olmak için Mutlu Etmek Felsefesi Birazda =)
Çileden Çıkaran Şeyler ise; 2 Yüzlü Kolpacı İnsanların Karşımda Kendilerini Aklayıp Paklayıp Hesaba Çekmeye Kalkması, Arkamdan Konuşup GüzeL Tezgahlar Hazırlaması.
ve benzeri. diyelim =)

infatuate:
=) hayatında gelmek istediğin son nokta neresi ?

Єηєму:
Bu Dünya Olan Sınavım Sona Erdiğinde. Arkamdan ''Adam Gibi Adamdı'' Kelimesinin Söylenmesi.

infatuate:
güzelmiş =) sıra geldi hackhell'e anlatırmısın nasıl tanıştın ?

Єηєму:
Arkadaş TavsiYesi=) Oyun Download için Sömürüyordum : ) 1-2 Konu Açmaya Başladım. ee vakit bolluğuda vardı. yavaş yavaş ortama alışmaya başladım : )
ilk Tanıdığım Üye Shark idi. Hiç Unutmam =) Çok Sıkı Bi Tartışmamız Olmuştu=)

infatuate:
arkadaşlıklar öyle başlıo =) neler hoşuna gidio sitede we nelere kızıosun ?

Єηєму:
son zamanlarda Öneri Ve şikayetlere Açılan Konular Beni Baya Bi Güldürüyor. Eksik Olmasın Arkadaşlar =) Sitede ise Forum Oyunlarında mesaj Sayısını Artırıp, 1 - 2 Komik Resim Verip, Forum Demirbaşlarıyla Samimiyet Kuran Herkesin Gidip 2 Gün Sonra Çalışmak İsteyenler Bölümüne Konu Açtığını Görmek Sinir Ediyor Beni Açıkcası. Birde Gerekli Gereksiz Herk Konuya Post Atan Gereksizler =)

infatuate:
ehehe =)) son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeyler war mı ?

Єηєму:
Sana Bora Tabakoğlu İle MutLuluklar =P HackheLL'e Zaten Söylenicek Pek Fazla Birşey Yok. İnşallah Daha İyi YerLerde Görürüz. + Son Olarak Kızmassan Birşey Sorayım =) Röpörtaj Kalıbı Sencede Biraz Sıkmadımı =) Biz Konuşuyoruz Sen C/p Yapıyorsun Olmuyor Böyle =P Daha Bi Köşeye Sıkıştıran Farklı Sorular Bekjliyoruz=)

infatuate:
walla aslına bakarsan röportaj olayından wazgeçip başka şeyler yapmak istiorum fakat röp için bekleyen arkadaşlarım war, onlarada ayıp olsun istemiorum =) bakıcaz bi çaresine artık =) dileklerin we güsel sohbetin için tşk ederiz enemy, görüşmek üzere ..

Єηєму:
Ben tşk ederim, görüşürüz

edit: enemy'nin liseden kalma bi anısını dinleyelim mi =)

Єηєму:
öhöömm :p

Güneşli Bir Cuma Günü idi =P Çok iyi Hatırlıyorum Saat 14.30 du. 2 Derse Yeni Girmiştik Tam =) Lise 2. Sınıfa Gidiyordum. Daha Tıfıl Bi Çocuktum. Yalan Yok =)
Herneyse Ders Başladı. Tabi Benim Dersle Hiçbi Alakam Yok.=)Her Ders Olduğu Gibi Yan Sınıftaki Kız Arkadaşımla Mesajlaşarak, Arkadaşlarla Birbirimize hayvanice Şakalar yaparak DersLeri Geçiriyordum.
Zilin Çalmasına Bi 10 Dakika Kalmıştı. Bende Tam Mesaj Trafiğindeyim Dünyadan Haberim Yok=) Hoca Gelip Teli Elimden Kapmazmı =) Teli Boşver Tam Mesajı Yazdım Göndericem Adam Sanki Zamanlamayı Özel Olarak Ayarlamış gibi Atladı Direk. Ben Hönk Tabi Haliyle :D
Bu Aldı Götürdü Teli Masasına Baktım Ciddi Ciddi Mesajları Okuyo.. Ben Kıpkırmızı :D Rezillik Diz Boyu :D Bütün Sınıf Bana odaklanmış Vaziyette :D Kızarıp Bozarıyorum Hocaya Kalkıp Birşeyde Söyleyeöiyorum. En Sonunda Sinirimi Atmak İçin Alçak Ses Tonuyla Arkamı Dönüp Hay Senin.... Saydırdım :D
Ben Alcak Sesle Söyledim Sanıyodum. Meyerse Pezo Tüm Söylediklerimi Duymuş. 2 Saniye Sonra Duyduğum Ses Şuydu: ''Bende Senin'' :D
O Anda Sınıfın Gülme Sesi 100 Desibeli Buldu Abartısız. Verebildiğim En Büyük Tepki Yanaklar + Kulaklar Kıpkırmızı Bişekilde Dersin Bitmesini Beklemek Oldu :D

Hayatımda Yaşadığım En Büyük Talihsizliklerden Biri Olarak Hiç Unutmamacasına Hafızama Mıhlandı Bu Hadise:D

Genelde Herkes Bi Kahramanlık Anısını Ekler Röpörtajın Sonuna :D Ben Bi Farklılık Yapayım Dedim :)

the end :clap​

eLine saĞLık inFa güzeL TanıDık :D eneMy.. :i:

ellerinize sağlk..

ikinizede teşekkürler bu arada enemy cesaretliymişin doğrusu

Elimize Sağlık =P

Kafa Biraz İyi Şuan :D + 18 İbareler İçin Özür Diliyorum Hepinizden =)

ikinizede teşekkürler bu arada enemy cesaretliymişin doğrusu

Gizlimiz Saklımız Yok :p İnsanlık Hali:D Yarın Hepinizin başına Gelebilir Gençler Dikkatli Olun :D

Benden Liseli Arkadaşlara Abi Tavsiyesi :p Siz siz olun Derslerde
Çok Önemli olmadıkça ( Ör: Ayrılık Mesajı, Buluşma Mesajı vb.) Atmayın. :) Atıcaksanızda Mesaj Yazarken Arada Hocaya Bakın. :D Bakmazsanız O Size Böyle Bakıyo İşte :hhmanD

Eheheh aynı olayı bende yaşadım diyebilirim ama benimki farklıydı :durdurun:durdurun

eLinize saqLık tanıyoduk zati bi kerede tanımadıqım kişi çıksa şaşıcam valla ha :durdurun:durdurun

Güzel Rop OLmuş..

Anıda Güzelmiş =)

Geri