vahdetmadencilik1985' Alıntı:
anaaa bu DJ Bobo Isvicreli miymis??
bilmiyordum
bu arada cok merak ediyorumacaba kim oy vericek bu Kenan Dogulu yaa??
Türkiye Dışından İsteyen Herkes....
----------------------------------------------------------------------------------------------
TRT: "Bu Şarkı Çakkıdı'yı Geçecek!"
Kenan Doğulu’nun Eurovision’da seslendireceği “Shake It Up Şekerim” isimli parçayı dinleyen Genel Müdür Güney, “Çok güzel şarkı. Çok hoşuma gitti. Kesin dereceye girecektir” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan “Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu”nun en keyifli üyelerinden biri, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney oldu.
Kenan Doğulu’nun Eurovision’da seslendireceği “Shake It Şekerim” isimli parçayı dinleyen Genel Müdür Güney, “Çok güzel şarkı. Çok hoşuma gitti. Kesin dereceye girecektir” dedi. Güney, şarkının “pop” tarzda olduğunu da vurguladı. Güney, “Shake It Şekerim”le ilgili AKŞAM’a şunu söyledi:
“Şarkıyı iki kere dinledim. Son olarak önceki gün İstanbul’a gidip, şarkının hazırlandığı stüdyoda şarkıyı dinledim. Şarkı çok güzel. Hoşuma gitti. Kıpır kıpır. İnsanın içini ısıtıyor. Kesin bu şarkı dereceye girer.”
Ali Güney, Kenan Doğulu’nun ortalığı kasıp kavuran Sezen Aksu bestesi “Çakkıdı” şarkısıyla “Shake It Şekerim”i de kıyasladı. Güney, “Bu şarkı Çakkıdı’yı geçecek” dedi.
Kaynak: Akşam Gazetesi