..єЯDєM.. Kırmızı KoLtukta

Tek soru tek cewap

Yengemi , beşiktaşmı dai :D

Tek soru tek cewap

Yengemi , beşiktaşmı dai :D

Yok Dai Malesef Galatasaray lı =)
Ama çalışmalar aralıksız devam edıyor Beşiktaşlı olacak ama :D

MozoLe Miяach;4183939' Alıntı:
İşte Has ßeşiktaşLı.. Erdem Senı ßu Yuzden Sevıyorum Adamım =) KızLardan MıLyonLarca Var Ama ßeşiktaşımızdan 1 Tane xD TşkLer Cevap Icın =) Forza KartaL..

: İns ßu Mesajımı Gs'Li Yenqemız Görmez Erdem =)

Beşiktaş sevgımı herkes bılıyor Rahatım :p

eski nikin olduğunu biliyordum sadece anlamını sordum şimdi onuda öğrendim tşkrlr.=)))

Her yol Erdem e Cıkıyor =) Bencılce oldu bıraz :hhmanD

Dai sen benim soruyu yanlış anladın ii oku istersen =)

Aragonesi betimlermisin daı :D bir bjk li olaraktan :D

Dai sen benim soruyu yanlış anladın ii oku istersen =)

Dai :hhmanD yakacan bızı Sen yaw. Dai Beşiktaş asla terkemez bızı =) Yenge 1 adım onde yurur Kara KartaLım 1 adım gerıden gelmeye Ses cıkarmaz =)

Aragonesi betimlermisin daı :D bir bjk li olaraktan :D

Aragones lafını her duydugumda yuzumde tebessum olusuyor =) Aziz Yıldırım ın en buyuk basarısıdır :p
Aragones Ölene Kadar Fenerın basında kalsın =)

Dai Ben Besıktaslı olarak dayanamıyorum ve bunca seye ragmen nasıl hala gorevde anlamıs degılım. Dai İspanyol Hocalar yurt dısında yapamıyor pek. Del Bosque gıbı canlı ornek varken Alınması anlıstı bence

I LOVE YOU ARAGONES :hhmanD

SeçimLerde Baqımsız Aday Şahin K aßimize Oy Verdıqını Duydum Yandaş Medyadan.. Ne Demek Istersın Bu Iddaaya ?? Gerçekten Şahin K aßimizemi Verdın Oyunu...

MozoLe Miяach;4184002' Alıntı:
SeçimLerde Baqımsız Aday Şahin K aßimize Oy Verdıqını Duydum Yandaş Medyadan.. Ne Demek Istersın Bu Iddaaya ?? Gerçekten Şahin K aßimizemi Verdın Oyunu...

Şahin K kım oluyor ben oyumu Manigatör un partısını verdım =)

Peki Erdem Sıyasetten Devam EdeLım.. BıLıyorsun Kı HıtLer Zamanında Bır Çok Yahudıyı KatLettı Hatta FırınLara Atıp Sabun Yaptı.. Ama Şuandada YahudıLer [İsraiL] Kendısıne YapıLanLarın 2 Katını FıLıstınLı MusLuman KardeşLerimize Yapıyor..Sana Sorum Şu NazıLerın O Zaman Ki Yaptıqına Karşımısın Hanı Sonucta O YahudıLerde Insandı DıyenLerdenmısın Yoksa AdoLf HıtLerın Şu SozuyLe HıtLerın Arkasındamısın ?? [ Bir Gun Tum YahudıLerı oLdurmedıqım Icın Bana Kufretceksınız.. ] İçten ßi Cevap BekLiyorum =)

MozoLe Miяach;4184013' Alıntı:
Peki Erdem Sıyasetten Devam EdeLım.. BıLıyorsun Kı HıtLer Zamanında Bır Çok Yahudıyı KatLettı Hatta FırınLara Atıp Sabun Yaptı.. Ama Şuandada YahudıLer [İsraiL] Kendısıne YapıLanLarın 2 Katını FıLıstınLı MusLuman KardeşLerimize Yapıyor..Sana Sorum Şu NazıLerın O Zaman Ki Yaptıqına Karşımısın Hanı Sonucta O YahudıLerde Insandı DıyenLerdenmısın Yoksa AdoLf HıtLerın Şu SozuyLe HıtLerın Arkasındamısın ?? [ Bir Gun Tum YahudıLerı oLdurmedıqım Icın Bana Kufretceksınız.. ] İçten ßi Cevap BekLiyorum =)

[ Bir Gun Tum YahudıLerı oLdurmedıqım Icın Bana Kufretceksınız.. ]

İsrailden pek haz aldıgım soylenemez...

evetttt...

soracak çok şey bulunur aslında ama tehdit edildiğim için soramıyorum :( :durdurun

..єЯDєM..;4184127' Alıntı:
:p Sor Sor beklıoruz =)

bu yaptığına aba altından sopa göstermek derler :hadiordan :saskin :melek

şaka bir yana soruyu sorayım.

şimdiye kadar çok isteyip de olmayan, yapamadığın bir şey var mı?

Buluşmak için çok güzel bir ortam oLan Koçtaş 'da iLginizi en çok ne çekti acaßa ? DarbeLi matkap reyonunda gezerken neler hissettiniz?

erdem abi nerelisin..

Aslen Kars lıyım ama daha gıtmek Nasıp olmadı.

Buluşmak için çok güzel bir ortam oLan Koçtaş 'da iLginizi en çok ne çekti acaßa ? DarbeLi matkap reyonunda gezerken neler hissettiniz?

Koçtaş ıle ben hergun bulusuyorum dai =)

Darbelı matkap kalmadı hepsını bıtırdım :hhmanD Gune Matkap bolumu ıle baslıyorum genelde Aşırı Talep Var =)

ee nie sustunuz :sigara:

erdem bu kadar kişi sustu dielim ama senin susman mucize :saskin

:p :melek

Geri