‘Dedem ve teyzemin boğazlarını sıktırdılar!..’

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
c63346.jpg

Daha önce uyuşturucu parası vermedikleri için teyzesi ve dedesini öldürdüğünü itiraf eden Selahattin, mahkemede cinayeti başkalarının işlediğini, kendisine cesetlerinin boğazlarının sıktırıldığını öne sürdü

Adana’da kendisine uyuşturucu parası vermedikleri iddiasıyla teyzesi emekli öğretmen 60 yaşındaki Hatice Köroğlu’nu iple, dedesi 80 yaşındaki Misto Köroğlu’nu da kabloyla boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan asker kaçağı 21 yaşındaki Selahattin D.’nin, iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Mahkemede ifade değiştirdi Savcılıktaki ifadesinde, “Önce babama hakaret eden teyzemi iple boğdum, ardından dedemi öldürdüm” diyerek suçunu kabul eden Selahattin D., mahkemede ifade değiştirdi. Dedesi ve teyzesini arkadaşları Mehmet E. ve Evren K.’nin öldürdüğünü öne süren Selahattin D., mahkeme başkanının, “Nasıl öldürdüler?” diye sorması üzerine şöyle ifade verdi: “Teyzem yabancı kimseleri eve almadığı için M.ve E. benimle geldi. Teyzem ben olduğum için bizi içeri aldı. Ben lavaboya gitmiştim. Bu sırada M. ile E., dedem ile teyzemi boğarak öldürmüştü. Beni çekerek boğazlarını elimle sıkmamı istediler. Ben de öldükleri halde teyzem ve dedemin boğazlarını sıktım. Bu şekilde parmak izim kalmış olabilir. Savcılıkta ve polisteki ifademi de M. ile E. bana ezberletmişti. Şimdiki savunmam doğrudur.” Akli dengesi yerinde mi? Mahkeme, Selahattin D.’yi akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk ederken, duruşma, Selahattin D.’nin cinayetle suçladığı ve savcılık soruşturması sırasında haklarında takipsizlik kararı verilen Mehmet E. ve Evren K.’nin dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak: http://www.gazetesok.com/haber.jsp?..._ve_teyzemin_bogazlarini_siktirdilar____.html

yemezler.. o kadar kolay mi sandin di

Geri