bozbey_54
New member
- Reaction score
- 0
Açılımda devletin samimi olmadığı zaten açık, ülkedeki insanların birleşmesi için bir fırsat çıktı karşımıza, devlete rağmen birleşilebilir diyorum.
Bence duyduklarınla hareket etme. Benim doğulu onlarca arkadaşım var gerek yakın zamanda gerek çok önceleri buralara göçmüş olan. Ben birinin dağa çıkmak için eleman yetiştiren biri vardı bizim köyde veya civar köylerde dediğini duymadım. Bir yerden duyduysan emin ol derim, kimseyi zan altında bırakma. Zan altında kala kala geldik bu hale.
Görmek lazım evet, bir kere de tarafsız bakmayı bilip, ne olacak bizim memleketin hali diyip, aklımızdan ideolojimizi silip düşünmek ve görmek lazım...
Duyduğumla Değil Gördüğümle hareket ettiğimden emin ol önce... ben o insanların içinde 3 yıl yaşadım, beni boğazlamak için çok fırsat kolladılar ama ALLAH onlara o fırsatı vermedi, Sen Her Gece Tedirgin uyumak nedir (hatta uyuyamamak) bilirmisin ? bence buradan ahkam keseceğine git bi gör yaşa be arkadaşım... sonra gel burada anlat... Onları çoğunda ALLAH korkusu yok, vicdan yok, Namus yok... artı çoğunda birleşmek gibi bir düşünce yok... bence o heryeri tozpembe gösteren gözlüklerini çıkar. Benim İşim İTLERE adam olanlara sözüm yok, adam yerine koyarsın ortamına alırsın ekmek yediği kaba kurşun sıkar bunlar... bence bi git gör anlatmayla olmaz yaşa öyle gel...