►HHP-Torrent Oyunlar Bölümü İstek Hattı

Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
RAM: 2GB
Ekran Kartı: NVIDIA 8800 veya ATI 3800 - 512MB vRAM
Ses: Microsoft Windows XP/Vista veya 7 uyumlu ses kartı(100% DirectX 9.0c-Uyumlu)
HDD: 17.5 GB Boş Disk Alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7
CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
RAM: 4GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya ATI Radeon HD 6850 - 768MB+ VRAM (DirectX 11 uyumlu)
Ses: Microsoft Windows XP/Vista veya 7 Uyumlu Ses Kartı(100% DirectX 9.0c-Uyumlu)
HDD: 17.5 GB Boş Disk Alanı

Serial: 11111-11111-11111-11111-11111

abi yok bu kadar ugrasamicam ares falan kullanmiyorum torrent hızlısından var ise verebilirmisin yoksa canın sagolsun

BAC.jpg

yok abi bu da olmadı bekliyorum hatta biraz ki hemen canlanmaz diye ama yok:d

tamamdir abi ne kadar teşekkür etsem azdir ilk basta tekledi gibi ama 3-5 dakikada istenilen hızda indirmeye basladi eyvallah.. FOREVER HACKHELL....:thumbup1::

Merhaba eski oyunlardan Command Conquer & Generals oyununun torrent linkini arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

slm 2012 nin sonlarında çıkan popüler oyunların torrentini sunabilirmisiniz ..

selamun aleyküm champions manager 03 04 torrent arıyorum sağlam varsa verebilir misiniz ? bir de oyunun yüklü klasör torrentini istemiyorum o zaten bende var benım aradıgım indirip kendim kurabilecegim torrent olmalı rica ediyorum böyle elinizde mevcutsa verebilir misiniz teşekkürler...

sağol kardeşim de bu oyunun yükllü hali klasörlenilmiş rar yapılmıs bu. bunu aramıyorum bana lazım olan setup olması oyunu benım kurmam gerekiyor

çok sagollll be aradıgım bu işte emegine saglık hakkın helal et hocamm

Geri