►Shakes & Fidget (Muhteşem Oyun-En iyi Oyun Ödüllü)

Zindan görevlerini nasıl yapcaz ?

görevlerden anahtar çıkıyor o anahtarı alınca zindanlara girebilirsin sırayla. anahtar cıkması olayı da şansa bağlı normalde lvl10'dan sonra herhangi bir görevde karşına çıkabilir, görev mükafatı olarak anahtarı görürsün yenersende anahtarı alıp zindana giriş yapabilirsin.

Zindan görevleri zor yha salam defans olması gerek :)

zeytin benide oyuna abone etti :) ofiste zaman buldukça giriyorum. beni de yazı listeye :)

nick: revolation

edit: bunun da bi açığı çıkar elbet :goz:

Bende kasiyorum deli gibi, inat ettim bu oyunda ilk 10'a oynayacagim. Yalniz 20 lvlde cikacak olan 2. zindan anahtari hala cikmadi, uyuzluk yapiyor bana ;)

Bende kasiyorum deli gibi, inat ettim bu oyunda ilk 10'a oynayacagim. Yalniz 20 lvlde cikacak olan 2. zindan anahtari hala cikmadi, uyuzluk yapiyor bana ;)

key buga girmiştir. ticket at :durdurun

makro yazasım var ama diğer oyunculara ayıp olur. legalden kasalım biz :D

Bora abi Klan'a alım varmı :)

Arkadaslar clana alim icin oyundan ZeytinHH'a pm atin, birinci klanin alt klaninin liderligini Bora bana verdi, hackhell'deki arkadaslarimiza da torpil geciyoruz ;)

Arkadaslar clana alim icin oyundan ZeytinHH'a pm atin, birinci klanin alt klaninin liderligini Bora bana verdi, hackhell'deki arkadaslarimiza da torpil geciyoruz ;)

pm Kutuna Baksana O Zaman Arkadaşım :D

Konu Güncell...

Hyperion aç dedi açtık :) inşAllah sarar :) 3-5 güne bıkmayız

61FRKN

Arkadaşlar bence hiç başlamayın yarısından çoğu klanını satmakta.

Geri