0xc000...007b hatası

halil1991

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ACER Aspire6930G model bilgisayar kullanıyorum...işletim sistemim win7 professional 64 bit... orjinal autocad2010 kurduğumda ki o da 64 bit yukarıda yazdığım hatayı alıyorum yardım ederseniz çok sevinirim ii geceler

Bahsettiğin şey, Alman virüsüdür. Bir virus uygulmasıdır ve tüm .exe lere bulaşır.

Belirtiler:

Registry Editörü kapalı. Muhtemelen şu mesajla karşılaşacaksınız: Registry Editing has been disabled by your administrator 3. Komut satırı (cmd) kapalı. Muhtemelen şu mesajla karşılaşacaksınız: Command prompt has been disabled by your administrator 4. Görev yöneticisinde şu programları görebilirsiniz: Flash.10.exe ve Macromedia.10.exe (Windows Task Manager) 5. Bir klasörün içindeyken Araçlar menüsünden klasör seçeneklerini değiştiremezsiniz. Restore Folder Options 6. Başlat menüsünden ara komutunu seçemezsiniz. 7. Bilinen bir çok antivirüs sitesini ziyaret edemezsiniz. Bu virüsler sisteminize usb belleğinizden bulaşmış olabilir. Öncelikle usb belleğinizi temizlemeye çalışın. USB bellek autorun olarak çalıştırmayın. sağ tuşla tıklayın ve aç seçin. içinde autorun dosyası varsa açın. İçinde Flash.10.Setup.Exe diye bir satır varsa virüs kesin buradan bulaşıyor. dosyayı silin.

Çözümü:

A Şıkkı:

Bilgisayarı kapatıp kasa kapagını açın ve anakartın pilini sökün. Daha sonra elektriktende fişini çekin içindeki bütün statik elektriği boşaltın daha sonra gene pili takın ve elektrik fişinide bağlayıp bilgisayarı çalıştırın. Böylece hem bios sıfırlanır hemde virüs mirüs kalmaz.

B Şıkkı:

combofix:

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

SDFix:

http://downloads.andymanchesta.com/RemovalTools/SDFix.exe

AVG Removal Tool

AVG Free - Virus Removal Tools

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

programları sırasıyla çalıştır. Bunlar virusu silecek programlardır.

C Şıkkı:

Nod 32 yi kurup güncelleyip güvenli kipte taratınca temizlenmişti. Ayrıca ağ kablosunu da çekersen falydalı olabilir.Eğer başka bilgisayara bağlıysan ordan da bulaşır temizlerken..

bunları dene..

alınıtıdır.

Kasayı açamam ama nod 32 nin 64 bit versiyonu var mı sitede?

evet sitesinde var araştır bulursun.combofix de deneyebilirsin...

Combofix xp için çalışıo abi:( işletim sistemini yazmıştım.2 . yi deniorm şu an

Geri