1,5 saniyede Aşk

1,5 Saniyede Aşk Olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    41
Az sende olmuş gibi gorunuyor.... Ben yaşamadım veya aşık olduğum zamanlarda saniye tutmadım... Ama sen yaşadıysan olur, nie olmasınki?

1.5 saniye göz temasından bahsedıosun sanırım ;) hoslanmıssındır lem bu kadar kolay mı ask :D

Sayın ispiqci abi ilk görüşte aşk kelimesini açıqlayın bana bi o samannnn..... Kardeşim bi görürsün, bi daha unutamassın....

pesmerge' Alıntı:
Sayın ispiqci abi ilk görüşte aşk kelimesini açıqlayın bana bi o samannnn..... Kardeşim bi görürsün, bi daha unutamassın....
duygusal anlamda bence zor
ilk görüşte aşk lafı olabilir ama pek inanmam
olurda ilk görüştede 1.5 sn bu boru deil.
belki 1.5sn de cinsel olarak aşık bişeyler olursun:D

hocam 1.5 sn ye de cok az be... tamam ilk görüste olunur o na bisey dıyememde 1.5 snıye pfff yalan olur gibi gelio ;) 1.5 sanıyede kalp kac kere atıo ki zaten :D

ona aşk denmezkı, hoşlanma falan yada bırı bırırnın dıkkatını cekmıs olur vs..
okadar koalymı kı :eek:

hakkatende olmas abi isa doğru der :D

hanı yıldırım askı denen bı tabır varya onun gıbı bısey olamazmı ?

olmaz ya.. 10 adet ilik gibi bağyanı yan yana gördün.. 1,5 sn. de birine aşık olabilirsen ve arkana dönüp "lem bu dahamı aşık olmalıktı acep?" demezsen olur be abi neden olmasın.. (ben her biriyle birar hafta çıkmadan karar veremezdim.. ;))

Tamam bea ne baırıyonus..bende şimdiye kadar bu kadar kısa surede aşık olmadım ama bilemıyorum işte... Mesela Britneyi hiç görmemiş olsam, bi anda karşıma çıkıverse Höyynnkkk Ne Oluyonuz Leynnnn olurum gibime geliyor :D

ben olurum oldumda hayatımın askını buldum :D allah sızede kısmet etsın arkadaslar

yha arklar şöyle asık olduğum zamanlar felan diyorsunuz zaten tamam hep beraber ister istemez tr yi katlediyoruz da bence duygularımızı da doğru yorumlayalım yha asık olduum zamanlar diye bir şey olamz yha ask en fazla (1) 2 bilemedım 3 felan olur yha öyle seyler yazılmış ki sanki aşkı süreklı sürekli yasıyoruz o aşk deil hoşalnmadır neyse yha bu konu da 1 arkım ın derdi var bende onu buğün dinledım yha ne varsa içimde yazmak istedim:D

olur olur ilk görüşte aşk gerçektir bence herkes yaşamıştır bunu

1,5 saniyede ya$adıĞın bi$eye a$k diyemessin oLsa oLsa ho$LanTıdır bu...sadeCe dı$ Görünü$e a$ık olunmas ki...heee dersen ben 1,5 saniyede GüzeLLiĞine vuruLdum soora i$i iLerLeTTim a$ık oLdum..o ayrı :)

ama 1,5 saniyede sadeCe dı$ Görünü$ünü beĞenmiş oLabiLirsin..dı$ Görünü$ünü beĞendiĞin herkese de a$ık oLuyosan vay haLine = Pp

Geri