1 ay da mı 100 dolar olcakmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

banteam

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar bana bugün bi mektup geldi içinde talimatlar var ve bir adet pin war o pine hesabıma girdim ama ne göreyim 1 ayda 100 dolar yapan üyelere ödeme yapıolarmış.yani benim şuan 70 dolar ama ben 100ü tamamlayınca ödeme yapcaklar sanıom şimdi nolcak yani google bu pini bana neden gönderdi anlamadım gitti bilen warsa yazsın lütfen

Degisik Bir Olay Dogrusu.. Yalniz Google Ödeme YapacaĞi Kisilerin Once Banka Hesap Numarasini Alir Sonra Biraz Sure Gecince Evine Google Dan Hesabin Dogrulugunu Tegit Etmek Icin Zarf Gelir...bu Tarz Olaylar Yasadiysan Buyuk Ihtimalle Eline Para Gecer.

ya ne alakası var. arkadasım google senden 3 sey ister vergi dogrulma adres dogrulama ve hesap dogrulama. sen 50 dolları gecmişin ve sana pin kodunu yollamıs o ay içinde 100 dollara ulasmıssan ne ala olmadıysa diger ayda paranı topla 2 ay birlikte gelcek ayın 25 inde alırsın paranı

doğrudur dostum 100 dolar olmadan alamazsın parayı

Ya parayı 100 dolar olmadan alamıyoruz tamam da.

1 ay içinde 100 dolar olunca neden alamıyoruz varmı arkadaşlar bir bilgisi olan?

öyle bşey yok ya istediin zaman 100 dolara tamamla

Hesapsiz' Alıntı:
Ya parayı 100 dolar olmadan alamıyoruz tamam da.

1 ay içinde 100 dolar olunca neden alamıyoruz varmı arkadaşlar bir bilgisi olan?

1 ay içerisinde illaki 100 dolara geçeceksiniz yoksa para alamazsınız diye bir kural yok. Ödeme alabilmeniz için 100 doları geçmiş olmanız gerekiyor. Örneğin Eylül ayında 75 dolar topladıysanız Ekim ayında para alamazsınız. Eylül ayından kalan 75 dolar Ekim ayına aktarılır. Ekim ayında da 90 dolar topladınız diyelim. Toplamda 165 dolar yapacağı için Kasım ayının son haftasında paranızı alırsınız. Saygılar.

TÜRKÜSEVEN

Arkadaslar benim 15$ ım var banada pin geldi? Bi yanlislik olabilr mi? :D

arkadaşlar nnasıl oluyor nerden 15$ kazanıosunuz...

ya arkadaslar su olayı bıras daha acarmısınız para kazanılcak bı olay sa ogrenmemıs de fayda war dıe dusunuyorum...nası oluyor yanı???????????*

altı üstü 100 dolar kasmayın kendıızi bende 1300 dolar oldu dokunmuyom:D

Adres Doğrulamak İçin Google un Yaptığı Bir Olay Bu ;)

Dört Kere Ödeme Aldım Herseferinde Para Yatacağı Zaman Pin Yolluyolar :)

yaf bu site kuruyosun ora reklam alıosun olay bundan ıbaret bence ama ıkı saat ugrasıp sıte kım kurcak sımdı????????????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri