1-C Sınıfı

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0

Son günLerde ki her şeye rağmen hep çocuk hep umutLu ve mutLu gözlerle bakabiLmek dilegi ile..
payLaşmış oLmak için paylaşmadığım ßeni Çok ama Çok etkileyen bir video ..
Yılın kLißi benim nazarımda..

ßuyrunuz ßurdan

Hakkari
1-C Sınıfı..

Çok etkiLendim :crying: Yemin Ederim ağLıyorum ßen mi HüzünLü Tarafından ßaktım :crying: O Kadar Çok Şey anLattı ki ßana ...TeşekkürLer Perim Sayende izLedim ..

Çoraplarımızın altı deLik olsada huzurLuyduk İlhan abim Çocukca küser Daha sonra hiç birşey yokmuş gibi oyuna devam..

Keşke Hoparlörüm Olsaydı da dinleseydim ben de..

Aklıma İzmir' de gittiğim 1-E sınıfı geldi. En iyi arkadaşım Afrikadan Göç eden Siyahi bi çocuktu. Çelme takıp düşürmüştüm küsmüştü bana. onunla barışamadan okuldan ayrıldım. Aklıma Geldi Özürdiliyorum kendisinden. :melek

Keşke Hoparlörüm Olsaydı da dinleseydim ben de..

Aklıma İzmir' de gittiğim 1-E sınıfı geldi. En iyi arkadaşım Afrikadan Göç eden Siyahi bi çocuktu. Çelme takıp düşürmüştüm küsmüştü bana. onunla barışamadan okuldan ayrıldım. Aklıma Geldi Özürdiliyorum kendisinden. :melek
DinLesen Çok GüzeL Çok Şey anLatıyo mami..akşam MutLaka izLe...ÇocukLarın DeLik ßi ÇorapLa Yıpranmış ßir YakaLıkLa SersefiL HaLde ßiLe GüLebiLeceği..ArkadaşLarını Ne Kadar Önemsediğini Değer Verdiğini..ßi Sözüne ağLayabiLceğini..ßi Sözüne GüLebiLceğini..HaLimize Şükretmemiz Gerektiğini..YokLuk içinde OKumanın NasıL ßişey oLduğunu..ama haLa Herşeye Rağmen Şarkı SöyLeyip Hayata PırıL PırıL GözLerLe ßakabiLineceğini SöyLüYor...onun içinde iÇimizde ki Çocuk Hep Yaşasın ...

ßunLarı Düşünürken Senin Yazdığınada GüLmeden Geçemiycem Çok Hoşsun mami Afrikadan Göç Eden Çocuk Şimdi Nerden Görsün ÖzürdiLediğini
icon10.gif
Sen ne Kadan DüşünCeLi ßi adamsın Yüreği GüzeL arkadaşım..

yıllardır yılın 8-9 ayı tanık olduğum görüntüler bunlar. ne riyakarlıkları, ne sahte, yalan duyguları var. bir anda parlayıp birbirlerine küsseler de 5 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi oyunlarına devam ediyorlar. ruhsal psiliğin her türünden uzaklar. her insan keşke çocukları kendilerine örnek alsa.

konu için sağol she.

Geri