1 dakikada 1000 kelime okumak isteyen buyursun

sağol dostum

faydalı olacağına inanıyorum. çükü daha önce de bu tür programları denemiştim. fakat diğer arkadaşların da değindiği gibi önemli olan göz kaslarının ne kadar hızlı olduğu.

kendimi test etme zamanı gelmişti

çok saol

emeğine sağlık

ellerine saglik,cok güzel bir paylasim...saygilar

hadi bakalım hayırlısı..eğer arkadaşların dediği gibi okuma hızı büyük derecede artıyorsa..ellerine sağlık deyim..kardeş saol..

Daha önce başka bir kitaptan yararlanmıştım. İşe yarayan yöntemler fakat sürekli olarak kullanmak gerekli. Paylaşım için teşekkürler.

eline emeğine sağlık kardeşim yükledim sorunsuz bişeklide de çalıştırdım ilk denemeyi yaptım bile. son aşamalarda biraz zorlandım ama ilerde aşarım heralde. denemeye değeceğini düşünüyorum. butür aktivitelerin devamını beklioruz..

Teşekkürler paylaşım için ;) yeni indiriyorum ama çalıştıktan sonra da deneyimlerimi paylaşmak isterim ve diğer arkadaşlar da kendilerindeki gelişimi bizimle paylaşırsa daha ilginç bir forum konusu olacağını düşünüyorum ...

Bu güzel paylaşım için sağolasın.

eline saglık hocam.fazla hız göz çıkarmaz dimi..

arkadaşlar bunun göz kasıyla falan alakası yok, beyinle ilgili, alışma ile ilgili normalde zaten beyin tüm sayfanın resmini çekiyor. Mesela sesli okumak,dudak kıpırdatmak gibi şeyler okumayı çok yavaşlatır. Kapasitemizin farkında değiliz yani.Araştırmalara göre hızlı okurken normalden çok daha kolay anlayabilriyormuşuz.bri örnek daha vereyim, insan otomobil kullandıktan sonra veya FPS bir oyun oynadıktan sonra çevreyi çok daha hassas görüyo kıpırdayan en ufak şeye dikkat ediyor görüş açısı genişliyor, bu da aynı şey.

Geri