1 Kalpte 2 Kişi Olabilir mi?

asla olmaz eğer insan seviyorsa kalbinde sadece 1 kişiyi sever...

olabilir diyebilirim heralde cunku ben yasadim bu soyledigini.. ama arkadasim mutlaka uzulen ve ihmal edilen bir taraf oluyo.

olduğunuu sanır,aaslında fark edicektir ki o ikisi de kalbinde yokmuşş sadece hoşlanmakmışş göt kaldırmakmışşş....aşık olmak,hayat boyunca 1 ya da 2 kişiye sapına kadar aşık olursun paylaşırsın,hayata berbaer atılırsın,beraber ağlar beraber gülersin...kaç kişiyle böyle yakın olabilirisn???2 kişşi olamazz bi kalpte

vaLLa benimkinde bi ki$i var..daha fazLasını önCe kendime sayGısızLık sayarım zTn....ben Tek ki$iyLe muTLuyum ba$ka kimsenin kaLbi beni iLGiLendirmez :biggrin :biggrin :biggrin

asla..

gerçekten sevgiyse eğer o kalpte 2.kişi yer almaz..

olmaz kesinlikle olmaz birini harbiden seviyosan başka kımseyi gözün görmez...

Bi Tallak Olur Ben Her GÖrdÜĞÜm GÜzel Kiza AŞik Olurum Mesela Bu İŞler Lİmİtsİzdİr AŞk Dİe De BİŞİ Yoktur ( AŞk = Sex )

Gerçek seven tek sever ama eglenmek için ne 5 i 10 u bulur

Kalpte olur da..
Pratikte olmaz :)

normalde olmaz ama bunu yapanlar var bahaneleri de böyle bir şeyin olabileceği

artık devir degişti bir de olur beş te bunun adı da sevgi olur bu devirde sevgi aşk ilşikiler ayaga düştügü için...

hernekdr öyle olduğunu iddia edenler olsada bi kalpte 2 kişi olmaz:melek

sevdigin as
digerleri yedek
yedek sınırımız yoktur :D

Fiziksel olarak:

Bir insan hapşırma anında kalbi durur. duran bir kalp fiziksel olarak segiye kapalı olur.

Duygusal olarak:

Bir insan aynı anda, aynı sevgi türünü iki kişiye besleyebiliyorsa, o insanı koruma altına almalıyız. aynı kalpte iki sevgi beslediğini iddia eden kişi kesinlikle yalan söylüyordur. o insandan kesinlikle uzak durulmalıdır.

Mantıksal olarak:

aynı anda iki kişi sevilemez. çünkü; bir insana sevgi duyuluyorsa ona her an sevgi duyulur. başka birine sevgi duymak için o alandan çıkılması gerekir. o alandan çıkan kişi zaten öncekini kalbinde terk etmiş demektir.

Teknolojik olarak;

Yeni nesil duo yani çift çekirdekli bilgisayarların piyasaya çıktığı malumumuz. aynı anda iki işlem yapabilen bir bilgisayardan bahsediyoruz. insanı poliişlem olarak tanımlamak abes olmaz sanırım. ama aynı tür iki işlemi insan aynı anda yapamaz. iddia eden buyursun ispatlasın. aynı anda iki nesneye baksın. aynı anda iki farklı dersi çalışsın. aynı anda ağlasın ve gülsün.

SONUÇ:

BİR KALPTE SADECE BİR KİŞİ OLUR VE ONU ÖMÜR BOYU HİÇİ ARA VERMEDEN KALBİNDE TAŞIMALI İNSAN. ÇÜNKÜ BU ŞEKİLDE PROGRAMLANDI.
HİÇ KİMSE KANUNLARI DEĞİŞTİREMEZ.

tarihte ismi geçen insanların hemen hemen hepsi kanunları değiştirebildiği için tarihe geçmişlerdir.

zihnimize kazınan ulvi bir aşk betimlemesi (modeli) var ve malesef insanlar toplamda çok bencil oldukları için bu aşk modeli sadece ütopik bir hayal olarak kalmaktadır.

önce 1 e ulaşın 2 yi 3 ü daha sonra düşünürsünüz.

1 kalpte 2 kişi olabilir!.. Bu durum hernekadar etik olmasa da insanın hayatında vazgeçemediği 2 kişi olabilir. Böyle bi durum sewgi midir değil midir tartışılır; ama 1 kalpte 2 kişinin olduğu durumlarla defalarca karşılaştım.. :)

Geri