1 Nisan Şakaları...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Evet Arkadaşlar En Asortik Nisan 1 Şakalarınızı Yazın Bakalım EEE Bugün Şaka Yapmıcazda Ne Zaman Yapacağız Değil Mi?

Ben Başlıyorum Şok Haber >>> AKP Hükümeti Şok Bir Kararla İstifa Etti :durdurun

Evet Sizlerde Sıra Buyrun...

bush MÜSLÜMAN OLDU!!!!

bu gece saat 12.01 sularında aragıdını sadece ıslamda buldugunu soleyen bush anı bı kararla müslüman oldu!!basın acıklaması yapan bush sakallı halıyle hemen kameraların karsına gectı!!işte merak edılen o sok fotograf...

4fzgg3p.jpg

Zuhahhaahhhahaah bu ne yaw hahahahaahah koptum ilahi yaw hhahahahahahah

cok fena saka yaparım:D:Dda nazıllıfan neye guldun bu kadar onu şeedemedim:Dbush a mı guldun:D:saskin

Bush un tip süper olmuş açmış bushu doğru yolu bulmuş imana gelmiş :durdurun

bu sabahtan itibaren ABD Irak tan çekiliyormuş...

ah nerede vah nerede

deccal çıkmış.hemde müslüman oldu dediğiniz adam olarak. yani bush. şimdi bu ne biçim şaka diyeceksiniz; bu şaka değil

Telekom ADSL Ücretlerinde %80 İndirim yapacakmış.Ayrıca mayıs Ayından Sonra Endüşük Hız 2048 Kbps Olacakmış..:p:p

Halil Seninde Deccal Olduğun Konusunda Şüphelerim Var Töbe Töbe Usta Bura Korku +16 Mı Yapma Gözünü Seviyim Bak Burda SickDreTH Var Bu Korku İşinin Piri O Bile Yapmıyo Deme Ama Olmuyo...

Konumuz Nisan 1...

Türkiye AB ye girdi =)

Pardus kullanmaya başlayan Askere Alma Dairesinden sonra, tüm devlet kurumlarında 2008' den itibaren Pardus işletim sistemi kullanılacak.

1sc0rp!tX' Alıntı:
Türkiye AB ye girdi =)
ehuehue sabah sabah hıc gulecegm yoktu fatıh yaff:D:Dhakjkaten bu nısan 1 sakası:)

SickDreTh Usta Bak Bu Daha İyi

SickDreTh Geyik Mizaha Mod Oldu :durdurun

Asgari ücret 800 YTL olmuş....

Bugün aslına 1 Nisan değilmiş !

eline saglık hocam:D:D:Dben nere geyık mızah nere yaff:durdurun:clap
nazillifan' Alıntı:
SickDreTh Usta Bak Bu Daha İyi

SickDreTh Geyik Mizaha Mod Oldu :durdurun

Geri