1 nisan şakası

Reaction score
0
slm arkadaşlar ben ilk öğretim 8.sınıf öğrencisiyim ve bilidiğiniz gibi yarın 1 nisan ve sınıfta arkadaşlarımla birlikte öğretmenelre güzel bir şaka yapmak istiyoruz ama aklımıza fazla bir şey gelmedi sizde yardımcı olursanız sevinirim hem başka arkadaşlarda yararlanır herkes fikrini belirtsin lütfen benim fikrim şu
1)ben sınıfları değiştirmeyi düşünüyorum ama bu gibi numaralar artık eskidi
lütfen yardım

hehe aklıma süper bir şaka geldi yarın okulun en güzel kızlarına cıkma teklifi etcem eğer kabul etmesseler şaka derim ederseler tokatı yapıştırırım ben sana kardeş güzüyle bakmıştım derim cıktığım kızdan güzelse her şakada bir ciddiyet vardır

sınıfa gaz bombası atın ders olmasın disipline gidin sonra = )

Kızlar Tuvaletine Osuruk Bombası Atın :D (Eskiden Yapmıştık)

Yada Silinemeyen Tebeşir Koyun Tahtaya Silinmesin

Git hocanın ensesine bir şaplak patlak.Bişi derse hocam 1 nisan ama de.Bişi olmaz inan bana :)
Ya da
Sınıfın üst kattaysa aşağıya içi kum ya da daha yumuşak birşey dolu kamyon çektir.Sonra bir bahane ile hocayla kavga et.Çok pis sinirlenmiş gibi yapıp camdan aşağıya atla.İşte bu kadar

Git hocanın ensesine bir şaplak patlak.Bişi derse hocam 1 nisan ama de.Bişi olmaz inan bana :)
Ya da
Sınıfın üst kattaysa aşağıya içi kum ya da daha yumuşak birşey dolu kamyon çektir.Sonra bir bahane ile hocayla kavga et.Çok pis sinirlenmiş gibi yapıp camdan aşağıya atla.İşte bu kadar

güzel miş tabi ebn atlamaya kalkıom okuldaki nobetçi öğretmenden kumları dışarı cektirio bende bunu bilmiom camdan bir atlaom ondan sonra bacağım kırılıo:clap

Sen böyle şeylerle uğraşıcağına OKS'ye çalış :D

lise son sınıfta yaptıgımız süper bir şaka var ama 8.sınıf için biraz erken olabilir :)

şimdi; örneğin matematik ögretmeniniz hiç kopya çektirmiyor,mutlaka ögretmenleriniz arasında size cok yakın olan bir ogretmen vardır,o da ingilizce ögretmeniniz olsun..

ingilizce ögretmeniniz gidip matematik hocasına diyecek ki: ''hocam 4.ders 8-a sınıfına yazılı yapacagım ama yakınım rahatsızlandı,gitmem lazım.siz benim yerime sınava girer misiniz?(kabul etme imkanı yüksek bir hocayı şakalarsanız iyi olur)

sonra 4. ders gelecek matematik ögretmeni tüm disipliniyle girecek içeri anlatacak durumu,sizde ilk defa duymuş olacaksınız tabi bu haberi :melek

sınav başladıgından itibaren kopyalar havada uçuşacak,ögretmen çıldıracak

alın size 1 nisan.
biraz dagınık oldu ama planın tam işlemesi için gerken numuneler;
1 adet kopya çektirmeyen,tercihen bayan(şiddete maruz kalmamanız için) ögretmen
1adet ögrencilerle arası en iyi olan ögretmen
1 adet sınıf
127836183746237462adet kopya :)

Lise son sınıfta başarıyla uyguladık bu şakayı.darısı sizin başınıza:goz:

en iyisi silinmeyen tebeşir yap onu süper numara heyt be ne günlerdi ama

Kızlar Tuvaletine KızKaçıran, veyahuatta Hocanın Masasının Altına Torpil Atın! :) Sora Bütün Sınıf Disipline Gidin Tabi Ayrı Konu! :)

hocayı dövün .

lise son sınıfta yaptıgımız süper bir şaka var ama 8.sınıf için biraz erken olabilir :)

şimdi; örneğin matematik ögretmeniniz hiç kopya çektirmiyor,mutlaka ögretmenleriniz arasında size cok yakın olan bir ogretmen vardır,o da ingilizce ögretmeniniz olsun..

ingilizce ögretmeniniz gidip matematik hocasına diyecek ki: ''hocam 4.ders 8-a sınıfına yazılı yapacagım ama yakınım rahatsızlandı,gitmem lazım.siz benim yerime sınava girer misiniz?(kabul etme imkanı yüksek bir hocayı şakalarsanız iyi olur)

sonra 4. ders gelecek matematik ögretmeni tüm disipliniyle girecek içeri anlatacak durumu,sizde ilk defa duymuş olacaksınız tabi bu haberi :melek

sınav başladıgından itibaren kopyalar havada uçuşacak,ögretmen çıldıracak

alın size 1 nisan.
biraz dagınık oldu ama planın tam işlemesi için gerken numuneler;
1 adet kopya çektirmeyen,tercihen bayan(şiddete maruz kalmamanız için) ögretmen
1adet ögrencilerle arası en iyi olan ögretmen
1 adet sınıf
127836183746237462adet kopya :)

Lise son sınıfta başarıyla uyguladık bu şakayı.darısı sizin başınıza:goz:
kardeş sınavlar ortak bütün sınıflar aynı anda sınav oluoo ve sınav tarihleri 1 ay önceden panoya asılıo ve ingilizce dersin sınavına ingilizce öğretmeni girmio sınavlara farklı öğretmenelr girio mesela ingilizce sınavının saati matematikd ersine denk geliosa öğretmenin bundan 1 ay önce haberi oluo zaten

Kardeşim bn geçen sene grdim Oks ye sadece Son ay test çzdüm En kral and.Lisesine grdim hayatımdan memnunum ;)

sınıfı boşaltın uzun süre gelmeyin :D
çkış saatine doğru geri dönüp şaka diyin :p

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2783117' Alıntı:
sınıfı boşaltın uzun süre gelmeyin :D
çkış saatine doğru geri dönüp şaka diyin :p

sınıf başkanı benim kardeş gelmeyenleri yok yazmak zorundayım olmaz o
görev kutsaldır

Geri