1 nisan şakası

lise son sınıfta yaptıgımız süper bir şaka var ama 8.sınıf için biraz erken olabilir :)

şimdi; örneğin matematik ögretmeniniz hiç kopya çektirmiyor,mutlaka ögretmenleriniz arasında size cok yakın olan bir ogretmen vardır,o da ingilizce ögretmeniniz olsun..

ingilizce ögretmeniniz gidip matematik hocasına diyecek ki: ''hocam 4.ders 8-a sınıfına yazılı yapacagım ama yakınım rahatsızlandı,gitmem lazım.siz benim yerime sınava girer misiniz?(kabul etme imkanı yüksek bir hocayı şakalarsanız iyi olur)

sonra 4. ders gelecek matematik ögretmeni tüm disipliniyle girecek içeri anlatacak durumu,sizde ilk defa duymuş olacaksınız tabi bu haberi :melek

sınav başladıgından itibaren kopyalar havada uçuşacak,ögretmen çıldıracak

alın size 1 nisan.
biraz dagınık oldu ama planın tam işlemesi için gerken numuneler;
1 adet kopya çektirmeyen,tercihen bayan(şiddete maruz kalmamanız için) ögretmen
1adet ögrencilerle arası en iyi olan ögretmen
1 adet sınıf
127836183746237462adet kopya :)

Lise son sınıfta başarıyla uyguladık bu şakayı.darısı sizin başınıza:goz:
zuhahahahaah

biz hazırlıktayken bi arkadaş kalp krizi geçirmiş numarası yaptı
hiç kimse bilmiyordu boyle bi şaka yapacagını
çokda gerçekci yaptı hoca şaka oldugunu anlayınca aglamaya basladı
1 hafta bize küstü ders yapmadı:D

not:haftada 24 ders ingilizce wardı 1 hafta ders yapmadık resmen:D

arkadaşLar bende Lise 1.sınıf öĞrencisiyim yarında biLgisayardan sınav war hocada çok zor soruor(asLında pc hakkında bayaa biLgiye sahibim) Kitaptan fiLan işte.
sizce hocaya nsL bi şaka yapalım :D :D

arkadaşLar bende Lise 1.sınıf öĞrencisiyim yarında biLgisayardan sınav war hocada çok zor soruor(asLında pc hakkında bayaa biLgiye sahibim) Kitaptan fiLan işte.
sizce hocaya nsL bi şaka yapalım :D :D
kardeş bizde bunu merak edioz onu tartışıoz sen düşünceni belitki ortak noktada bulaşalım

yapmanız gerken tek sey hiçbirsey yapmamak hocalar hazırlıklı olur o sizi avlamaya kalkar zati sizde yemiş gibi yapın sonra bişeyler bişeyler falan filan saka diyin:D

sınıf kapısını menteşelerinden sökün ve gerisini olayın akısına bırakın özellikle hani vardır ya sınıfa sert giris yapan sekilci hocalar onun dersine denk getirin

CHI€F;2783435' Alıntı:
sınıf kapısını menteşelerinden sökün ve gerisini olayın akısına bırakın özellikle hani vardır ya sınıfa sert giris yapan sekilci hocalar onun dersine denk getirin

süpermiş bu ama cok riskli

aklıma bişi geldi. Önce sınıfın yaramaz çocuklarından biri biraz şımarsın yüksek sesle konuşsun filan. Sonra illaki hoca bişey diyecektir. Çocuk da hocaya bişey derken Kalp krizi geçirsin. (Ya bu şakadan çok pislik oldu ama neyse)

ben öğretmenim bana bu fikir verilen şakaları öğrencilerimden biri yapsın anında yapıştırırım sınıfın ortasına. (branş:beden eğitimi- ana branşım:güreş:))

sınıfa gaz bombası atın ders olmasın disipline gidin sonra = )

biz sınıfa b.k bombasıa tmsıtık.
bilirsiniz bole üzerine basarsınız şişer sonra patlar :)

4 ders işliyemedik koku gitmedi:D:D:D

sınıf başkanı benim kardeş gelmeyenleri yok yazmak zorundayım olmaz o
görev kutsaldır

resmi olarak sınıf komple kacarsa kimse yok yazılmaz.ama orta okulda disiplin oalbılır:D
ama sanmıyorum:D

disiplindede bütün sınfı dovcek degıller bagırırlar gelıp mduur sınıfa en afzla

bence kacın son ders gelın akrın dedigi gbii sende sınfıta olamssan kımse yok yazılmaz:D
ama sınıfa elı bos donmeyın:DS

biz sınıfa b.k bombasıa tmsıtık.
bilirsiniz bole üzerine basarsınız şişer sonra patlar :)

4 ders işliyemedik koku gitmedi:D:D:D

resmi olarak sınıf komple kacarsa kimse yok yazılmaz.ama orta okulda disiplin oalbılır:D
ama sanmıyorum:D

disiplindede bütün sınfı dovcek degıller bagırırlar gelıp mduur sınıfa en afzla

bence kacın son ders gelın akrın dedigi gbii sende sınfıta olamssan kımse yok yazılmaz:D
ama sınıfa elı bos donmeyın:DS
mantıklıymış bak bu

hiç sevmem 1 Nisan şakalarını...

sevmeseydin başlığa tıklayıpta cevapları tek tek okuyup cevap yazmadın bence sende sevion ole diil mi

ben öğretmenim bana bu fikir verilen şakaları öğrencilerimden biri yapsın anında yapıştırırım sınıfın ortasına. (branş:beden eğitimi- ana branşım:güreş:))
hakedene yapıştırırsınızda haketmeye zor hocam şahsen bana daha bir hoca bile tokat atmadı atamazda zaten cok acık konuşuyorum ama sucum büyüükse disiplin kurulu var ha bu demek diil ki öğretmen bana vurdu bende ona vurayım zihniyeti diil yasalarla öğle bir vururum ki o hacaya aklı şaşar

ben sınıfta bir iki numara denedim hocada yedi ama o kdarda kıyak numaralar diildi arkadaşımla derste kavga yapmaya karar verdik birbirimize cok sert vurrduk hoca ayrımaya kalktı sınıf birbirine girdi hoca kimi ayırcağını şaşırdı sonra ortalık yatılırken herkes yerine geciodu ve bende sinirden kendimi yere attım bayılma taklidi sonra hoca eyvah oğlum die yerinden vırladı ama kıpkırmızı oldu biz 1 nisa diince hoca renk değiştirdi sonra baaşladı işte bugün moralimcok bozukta boş anıma geldi demeye başladı sonra dedi bana bnde sana 1 eksi vercem 1 sene kalcak orda senin için cok ağır olcak dedi bende bu anının siz de kaldığı kadar ağır olmaz dedim oyle konu kapandı işte

Geri