10-13 bin ytl ye hangi araba alayım yardım!!

sinego

Banned
Reaction score
0
arkadslar yaklasık 13 bin ytl war ben kango-palio-accent arasında gidiyorum önerebileceginiz araba warmı yardım????????

1.4 motor olacak ve az yakacak bu arada!!

11 milyara polo var arkadaşım satıyo.

1996 model 70000 de tüp yeni 4 lastik yeni bütün bakımları yapıldı muayene 2011e kadar fıstık yeşili renginde.

Setide var ama setli 11.5 civarı verir.

hyundai al.sanayi yüzü görmezsin.1.3 accent lx mpi

13'e opel astra alırsın 1.4 km biraz km fazla olabilir ama az yakıyorlar bi de parcaları biraz pahali (= bu arada konu knight online'a acılmıs = )

Arkadasım Alacaksan 1997-1998 Model Honda Cıvıc 1,4 ıes Al Derım 12-13 E Bulursun Pıyasada Hem Cok Guzel Konfor Olarak Rahat Abs-aırbag Standart Güvenlık Konusunda Palıo Ve Astradan ıyı Ama Tabıkı Araba ısı Zevk ısıdır Karar Senın Ben Olsam Cıvıc Alırım

arkadslar yaklasık 13 bin ytl war ben kango-palio-accent arasında gidiyorum önerebileceginiz araba warmı yardım????????

1.4 motor olacak ve az yakacak bu arada!!

3 üde yaramaz kardeş sen gel 1.4 ford fiesta tdcı al o fiyatlara bulursun adamlar 1.4 aracı çekişi fazla olsun diye torktan yüklemişler ve beygir koymuşlar düşük motor alacaksan dizel al özellikle de fiesta tdci al sana öneririm araştır haklı olduğumu anlarsın emsallerine nazaran torku ve beygiri güçlü olduğu için köpek gibi çeker hem de kemikli arabadır accent yazmışsın görmüyorum bile hyundai ye bineceğine al bi bmx bisiklet onunla gez palio zaten ford a yanaşamaz sen bi fiestayı araştır derim yakıtı da koklar bu arabalar

ben demin baktım 11-12 bin tl ye 2005 modelleri var

2.0 Mondeo al 98 :) 35kyr yakıyo.. Tam konfor arabası valla.

mondeolar müthiştir ama 1.4 diyo arkadaş 2005 2006 model fiesta 1.4 tcdiler 10 bin tl ye bile var lan iyiki böyle bi konu açmış arkadaş ben bile alabilirim fiestayı bizim bi akrabada vardı 1.4 tdci köpek gibi gidio araba dedim ya tork ve beygir gücü çok fazla olduğu için 1.4 motor 1.6 hatta 1.8 gibi gibio abartmıyorum 200 210 gördü araba

Şimdi söyleyeceklerime umarım kulak asarsın kardeşim.

1.4 motor az yakar diye düşünme hata yaparsın, 1.4 motor kasayı kaldıracak tork üretmez ve araç hem güçten kaybeder hem de yakıt sarfiyatı yükselir. Benzinli alacaksan kesinlikle ama kesinlikle 1.6 motor ve 16 valve bir araç al, sakın 8 valve bir araç alma.

1.4 motor benzinli bir araç yerine 1.3 motor turbo dizel ya da multijet bir araç al rahat edersin. Araç hem iyi kaçar, hem de az yakar.

Sana önerebileceğim araçlar;

Dizel düşünüyorsan o fiyata alabileceğin çok fazla araç yok, alırsan da çok başın ağrır zira dizel araçlarda 100 bin km'den sonra güven olmaz, nasıl kullanıldığı çok önemli. Mesela 1.3 cdti Corsa olabilir ancak onlar da ticari amaçla kullanılıyor genelde, bu yüzden temizini denk getirmen çok önemli. Bundan hariç, Albea ya da Palio olabilir. Bu tarz araçların fiyatı piyasasının altında ise kesinlikle alma, mutlaka bir problem yaşarsın. Biraz bekle, paran olunca daha iyisini alırsın. Bin - iki bin liradan kaçayım derken daha beteri bulur, sanayiden çıkamazsın.

Araç alırken ustanı götür, aracı ustasına götür, ya da servisinde mutlak surette expertiz yaptır. Sonra başın ağrımasın.

Umarım dilediğin aracı en uygun fiyata alırsın kardeşim.

Üstteki arkadaş fiesta'da 200-210 gördüm falan yazmış, fiesta fabrikadan 164 maximum hız ile çıkar. Yavaş git, yoksa başka şeyler görürsün.

Arkadaşlar 1.4 fiesta ne yakıyor acaba? Bende mondeo var onunla kıyaslamak istiyorumda. Şehir dışında 25ykr ye kadar düşüyor. Yani çok çok mu az yakıyor fiesta? Okadar konfordan vazgeçmeye değecek kadar mı merak ettim? He aman aman bir fark yoksa diye mondeo dedim.

Arkadaşlar 1.4 fiesta ne yakıyor acaba? Bende mondeo var onunla kıyaslamak istiyorumda. Şehir dışında 25ykr ye kadar düşüyor. Yani çok çok mu az yakıyor fiesta? Okadar konfordan vazgeçmeye değecek kadar mı merak ettim? He aman aman bir fark yoksa diye mondeo dedim.

dediğim 1.4 fiesta tdci 15 - 20 kuruş falan

Fiesta Sakın Alma Derim Ford Marka Aracların Dızel Versıyonlarına 100 Bın Km Sonra Turbosu Gumluyor Masraf Olarakta Yaklasık 3-4 Tutuyor Ankara Baser Ford Un Sahıbı Arkadasım Ordan Bılıyorum Ford Un Dızelını Alma

opel korsa sanırım 1.3 motor az yakar dediler 10 ylt ye bulursun :D

98 model mondeo al bence hem konforlu süper bir araba...

Geri