10 ' Kasıma Özel Masa Üstümüze Walper Atam İzindeyim..

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Bi çalışma yaptım En anlamlı en üzgün oldugumuz ve en gururla andıgımız atamızı bugün walper olarak her daim görerek sözlerini anımsayalım
"görmek demek, behemahal yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" M.KEMAL ATATÜRK

Ölümünün yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü bir kez daha saygı ile anıyoruz.Beni​

Bizi bırakıp gittiğin günden beri düşünce ve devrimlerini taşıyamayanlar ve ihanet edenler...
Kurduğun cumhuriyeti demokratik açılım aldatmacasıyla yıkarak vatanı parçalattırıp satmak isteyen hainler bugün yine hiç utanmadan,Allah'tan korkmadan,kuldan sıkılmadan huzuruna çıkıp başta kendilerini ve sizi ve yoktan varettiğin milleti kandırmaya devam edecekler...ANCAK YILMAZ BEKÇİLERİYİZ KURDUĞUN CUMHURİYETİN. SEN RAHAT UYU KOCA MUSTAFA KEMAL PAŞA.

:crying::crying::crying:
1024&768
2lvkd2f.jpg

nwlda0.gif

:) Eyvallah dostum.

Avatarda ekledim kullanmak isteyen arkadaslara.

Başka başka :)

Hiç bi yerde olamayn şeyleri yapıyorum başka ne olabilir ustam söle yapayım elimden bunlar geldi valla :(

Geri