%100 Çalışan Xnova Script %1000

mert0792

New member
Reaction score
0
Xnova Script bir çok kısım Türkçelieştirilmiştir.Paylaşıma sunuyorum...

DEMO

DOWNLOAD

Kurulum:
Dosyaları server atın.Sitenizi açın.Zaten hemen kurulum gelecek.İlk başta çıkan bölümde localhost aynen kalsın 2. boşluğa site adınızı (sadece adı uzantı olmadan) 3. boşluk game_ kalsın 4. boşluğa yine site adınızı 5. boşluğa mysql şifrenizi girin.Sonraki aşamaya geçin orada sizden oyunla ilgili admin için adı, şifrenizi, mail adresinizi, gezegen adınızı, cinsiyetinizi sırayla soracak ve sonrasında kurulum tamamlanacak.Oyun hayırlı olsun.:clap:clap:clapSorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bir teşekkürü çok görmeyin çünkü bu konun %1000000 kendi yazımımdır.Hiç bir şekilde alıntı yoktur.

pek %1000 çalışıyora benzemiyor demosu için konuşuyorum... diğerini indirmedim

neresinde hata gördün?söyle açıklayalım.

slm arkadaslar calismiyor yani yükleyemedim ben hala Sonraki aşamaya geçdim ve error veriyor

Arkadaşlar Bunun Üyelik Sayfasındaki Yazılar Çok Küçük Okunmuyor Ne Yapmamız Lazım

XNOVA nın fransızca olan versiyonunu denedim gayet güzel çalışıyor birde türkçe ye çevirmiş (valla ben uğraştım sıkıldım bıraktım :D) bundan fazlası Şam' da Kayısı ++++++rep

evet baya iyi çalıstırmıssın acılmıo

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Inetpub\vhosts\gencdizayn.org\subdomains\ogame\httpdocs\db\mysql.php on line 13
mySQL no esta disponible por el momento, sentimos el inconveniente...

arkadasim sen db ayarlarını yapmamışsın ve sql.db sini phpmyadmin e yüklememişsin

he bide ben bakayım şu olaya :)

evet galaksi calısmıyor..
bi caresini bulabilirmisiniz?

evet ben galaksiyi yaptım artık calısıyor:D
baska acık,hata yada bug var mı bu scriptte bulan gören duyan varsa bi söyleyebilir mi?

"La connexion à la base de donnée a échoué"
yükleme kısmında installer'e basınca bu erroru verdi

ellerine saglık kıymet bilmeyenleri boşver sen takma

script tamamen türkçeleştirilmemiş ama yinede emeğine saglık geriye kalan kısımdada biraz ben uğraşıyım

Teşekkür ederiz payLaşım için

Geri