Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya hıc bılqım yok bunun kurulumuyla ılqılı acık acık yazsanız bplaced.net den domain vb aldım scriptı ındırdım ftpden filemanagere mı atıoss?? ole ıse attım sonra
Emeğe saygı kardeş o kadar emek harcamışsın türkçeleştirmek için.
Ellerin dert görmesin. aşşadaki hatarı ilk açılışta verdi ama kendim çözmeye çalışıcam artık. düzelirse buradan %100 çalışır şekilde buradan atarım. zaten 60 mb o game çöplüğü dolu bilgisayarım... olmazsa çalışanlardan atarım.
Notice: Undefined index: lang in C:\wamp\www\xnova\includes\unlocalised.php on line 211
Notice: Undefined index: cp in C:\wamp\www\xnova\includes\functions\SetSelectedPlanet.php on line 13
Notice: Undefined index: re in C:\wamp\www\xnova\includes\functions\SetSelectedPlanet.php on line 14
Notice: Undefined index: NoFrames in C:\wamp\www\xnova\frames.php on line 40
arkadaşım ben bunu yükledim yükledim siteye admin şifresi falan olusturdum msql db si olsturdum sonra hhepsi bitti anasayfaya gönderirken ogame.tc sitesine yönlendirdi benim siteyi :S