100 bin Ermeni sınır dışı edilebilir

ramo46

New member
Reaction score
0

Erdoğan: '100 bin kaçak Ermeni'yi sınır dışı etmek zorunda kalabiliriz'

İngiltere’ye yaptığı ziyaret sırasındaki başkent Londra’da BBC Türkçe’ye konuşan Başbakan Erdoğan, Ermeni tasarısı nedeniyle yaşanan krizin Ermenistan’a zarar vereceğini söyleyerek, gerekirse Türkiye’de yaşayan 100 bin Ermeni vatandaşını sınırdışı edebileceklerini açıkladı. Erdoğan, sözde soykırım iddialarının başka ülkelerin meclislerinde kabul edilmesiyle ilgili olarak da “Bunların hiçbirisi bizi ilgilendirmez. Bunların hiç birisinin Ermenistan-Türkiye arasında bir yeri yok. Bunlar kendi kendilerine rol çalıyorlar. Bu ülkelerin Ermenistan ile ne alakası var, bunlara kim bu görevi verdi? Nereden çıkarıyorlar bu görevi? Burada eğer taraf ülke varsa bu Türkiye Ermenistan’dır eğer taraf ülke varsa. Bunlar almış oldukları bu kararla şov yapıyorlar. Ve Ermenistan halkına da zarar veriyorlar... Bir şey eğer olacaksa da çıkmaza giriyor. Bakın benim ülkemde, 170 bin Ermeni var; bunların 70 bini benim vatandaşımdır. Ama yüz binini biz ülkemizde şu anda idare ediyoruz. E ne yapacağım ben yarın, gerekirse bu yüz binine hadi siz de memleketinize diyeceğim; bunu yapacağım. Niye? Benim vatandaşım değil bunlar... Ülkemde de tutmak zorunda değilim. Yani şu anda bizim bu samimi yaklaşımlarımızı bunlar bu tavırlarıyla ne yazık ki olumsuz istikamette etkiliyorlar, bunların farkında değiller” dedi.

Reformlar sürecek

Erdoğan, Londra’daki Türkiye-İngiltere İş Forumu’nda iş adamlarına seslenirken de Türkiye’nin son dönemde kaydettiği başarılı performansın, AB yolunda attıkları adımların, ülke içinde cesur şekilde gerçekleştirdikleri demokratik reformların bir yansıması olduğunu anlatarak “Türkiye demokratik standartlarını geliştirmiş, buna paralel olarak da ekonomide, dış politikada kendisine küresel ölçekte etkin bir yer edinmiştir” dedi. Erdoğan AB’ye girmek için yapılan reformların kararlılıkla sürdürüleceğini de söyledi.

Dowling Street 10 numarada

İngiltere’nin başkenti Londra’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, mevkidaşı Brown ile Downing Street 10 numaradaki Başbakanlık Konutu’nda bir araya geldi. İki Başbakan konutun önünde tokalaşara gazetecilere görüntü verdi. Brown ve Erdoğan, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi

***Olurmu böyle misilleme yaparsan,
Ermenilerin Sözde Soykırım tasarısı ballı kaymaklı olmazmı?
Zaten sözde soykırımmın adımları bu şekilde başladı demezlermi?

ermenilere yüz verirsen arkandan bunuda yapmasını bilirler..

Irk ayrımcılığı yapıcak son kişi belki benimdir.. şu ana kadar bende iyimserdim bu sonuçlardan..

ancak gerçekten türkiye ermenilerden ağır darbe aldı.. tüm diplomasinin koparılması gereken bir ülke ermenistandır..

Bu ülkede kanun var mı?-Var
Kaçak yaşayan insanlar mı var?-Varmış(Başbakan diyo!)
Kaçak olarak yaşamak, var dediğimiz kanunlara göre suç değil mi?-Muz Cumhuriyeti değilsek SUÇ....

E BE KARDEŞİM KOSKOCA BİR BAŞBAKAN, BİR SUÇU GÖRMEZDEN GELİP, HAAAA GEREKİRSE İŞLEM YAPARIZ BAK ONA GÖREEEEE.....DER Mİ?

Bilmem....Sanıyorum ki sadece , sadece ama sadece TÜRKİYE'DE DER.....

Basimizdaki Adamin Dünyadan Haberi Yok

..:.. nerde sende o yürek ey tayyip nerede ben şahsen göremiyorum o kaba etLeri sende keske yapsan ..:..

buyur burdan yak :p

16032010143530.jpg

CHP'li vekilden şok Ermeni açıklaması

CHP Milletvekili Canan Arıtman, Türkiye’de kaçak durumdaki Ermenilerin sınır dışı edilmesini önerdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD ve İsveç’teki soykırım tasarıları konusunda dün TBMM Dışişleri Komisyonu’na bilgi verdi.

Basına kapalı toplantıda, CHP ve MHP’li üyeler, Meclis’te bekleyen Ermenistan’la protokollerin geri

çekilmesini istediler. CHP’li Canan Arıtman ‘Türkiye’de çalışan kaçak Ermenilerin sınır dışı edilmesi’, ‘İsveç’te tasarı lehine oy kullanan veya oylamaya girmeyen üç Türk parlamenterin Türkiye vatandaşlığının iptal edilmesi’, ‘Ermeni tasarısının kabulü yönünde oy kullanan yabancı veya Türk milletvekillerine Türkiye’ye girişinin yasaklanması’, ‘İncirlik

Üssü’ne kademeli kısıtlamalar getirilmesi, önce AB’de tasarı için kullanılan oy sayısı kadar yani 23 uçağa izin verilmesi, sonra tamamen kullandırılmaması’ gibi önerileri gündeme getirdi. Davutoğlu ise, Ermenistan protokollerini ‘Türkiye’nin uzlaşmaz imajını kırmaya yönelik enstrüman’ olarak niteledi ve Meclis’ten çekilmeyeceğini söyledi.

kaynak

sayın vekil başbakandan önce davranmış bu konuda :lol:

16032010143530.jpg

CHP'li vekilden şok Ermeni açıklaması

CHP Milletvekili Canan Arıtman, Türkiye’de kaçak durumdaki Ermenilerin sınır dışı edilmesini önerdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD ve İsveç’teki soykırım tasarıları konusunda dün TBMM Dışişleri Komisyonu’na bilgi verdi.

Basına kapalı toplantıda, CHP ve MHP’li üyeler, Meclis’te bekleyen Ermenistan’la protokollerin geri

çekilmesini istediler. CHP’li Canan Arıtman ‘Türkiye’de çalışan kaçak Ermenilerin sınır dışı edilmesi’, ‘İsveç’te tasarı lehine oy kullanan veya oylamaya girmeyen üç Türk parlamenterin Türkiye vatandaşlığının iptal edilmesi’, ‘Ermeni tasarısının kabulü yönünde oy kullanan yabancı veya Türk milletvekillerine Türkiye’ye girişinin yasaklanması’, ‘İncirlik

Üssü’ne kademeli kısıtlamalar getirilmesi, önce AB’de tasarı için kullanılan oy sayısı kadar yani 23 uçağa izin verilmesi, sonra tamamen kullandırılmaması’ gibi önerileri gündeme getirdi. Davutoğlu ise, Ermenistan protokollerini ‘Türkiye’nin uzlaşmaz imajını kırmaya yönelik enstrüman’ olarak niteledi ve Meclis’ten çekilmeyeceğini söyledi.

kaynak

sayın vekil başbakandan önce davranmış bu konuda :lol:
EEE...Ne demek istiyorsun?

Muhalefet konuyu gündeme getirmekten öteye gidemez ve gündeme getirmiş işte...İcraat hükümetin, yetki ve sorumluluk hükümetin....Sen bırak Arıtman'ı falan da hükümet ne yapmış bu konuda...?

Ortada suç var, kaçak yaşayan yabancılar....Gereğini yapmış mı yapmamış mı?İstersen onu konuşalım....Ne dersin?

EEE...Ne demek istiyorsun?

Muhalefet konuyu gündeme getirmekten öteye gidemez ve gündeme getirmiş işte...İcraat hükümetin, yetki ve sorumluluk hükümetin....Sen bırak Arıtman'ı falan da hükümet ne yapmış bu konuda...?

Ortada suç var, kaçak yaşayan yabancılar....Gereğini yapmış mı yapmamış mı?İstersen onu konuşalım....Ne dersin?

Tekel işçilerinin yaptığıda suç ona bakarsan ama onları oradan kovmaya kalkınca kanun felan görmeden bağırmasını biliyorsunuz. Türkiye şu anda bunu yapamaz. Eğer yaparsa bu onların bakın haksızlar ki sinirlendiler kovdular gibi bir şovu olur. Bu işler zamanla halledelir.

Tekel işçilerinin yaptığıda suç ona bakarsan ama onları oradan kovmaya kalkınca kanun felan görmeden bağırmasını biliyorsunuz. Türkiye şu anda bunu yapamaz. Eğer yaparsa bu onların bakın haksızlar ki sinirlendiler kovdular gibi bir şovu olur. Bu işler zamanla halledelir.
İlkokul okumamışsın sanırım...Orda bebelere birimleri ve kavramları karıştırmamak için; ELMA İLE ARMUTU KARIŞTIRMA, yanına birimleri yaz derler...

Seninki de o hesap!

ERMENİ İLE MEMLEKETİNİN İŞÇİSİNİ DENK TUTUYORSAN ; SANA DİYECEK BİŞEY YOK...

AYRICA BANA HİTABEN YAZIYORSAN; BENİM TEKEL İŞÇİLERİ HAKKINDA BİR POSTUMU BURAYA KOPYALAYARAK YAZSAN İNANDIRICI OLURSUN...OK?

Kaldı ki Tekel işçilerine de ERMENİYE VE PKK LIYA bile reva görülmeyen bir şekilde müdahale edildi...Ben de bunu eleştirdim...Konunun özünü değil ama müdahale şeklini sadece foruma taşıdım....AYRICA BU KONU İLE -TEKRAR EDİYORUM- HİÇ Mİ HİÇ ALAKASI YOK...

Kovamam dese aha bak kovamadı dersin kovuyorum dese olurmu oyle şey yemez dersin.

Önce bu zihniyeti kovmak lazım gelir.

Ermenistan ın nüfusu 3.5 milyon , sanayisinde Türk şirketlerin önemli aktivitesi var , asıl sorun Amerika ve Avrupadaki diaspora...
Ermenistan bir hiç yoksa...

100 000 kaçak ne demek...

Ülkemizde vergi vermeden bizim hakkımızı yiyen 100 000 yam yam var demek...

Eger bir ülkenin başbakanı böyle bir şeye göz yumup bunu bir tehtid unsuru olarak kullanabiliyorsa ben hiçbir şey demiyorum...

Ermenistan ın nüfusu 3.5 milyon , sanayisinde Türk şirketlerin önemli aktivitesi var , asıl sorun Amerika ve Avrupadaki diaspora...
Ermenistan bir hiç yoksa...

nasıl hiçççç beee

hiççmişş nüfusu 3,5 milyonmuş sanayisi sıfırmış felann....

sadece fetoyla bile uğraşamıyoruz fetonun emrindeki sermaye ile baş edemiyoruz 3,5 milyon ermeniyi nasıl hafife alırsın...

100 000 kaçak ne demek...

Ülkemizde vergi vermeden bizim hakkımızı yiyen 100 000 yam yam var demek...

Eger bir ülkenin başbakanı böyle bir şeye göz yumup bunu bir tehtid unsuru olarak kullanabiliyorsa ben hiçbir şey demiyorum...

Gözlerinden öpüyorum. Nasıl bir ülke bu yahu demezler mi?

Yüzbin ermeni sınır dışı edilecekse bu onların Ermeni değil
kaçak işçi oldukları için sınırdışı edilsin.

Yoksa bu tür ucuz siyaset devletimize zarar verir.

ediLebiLir ne demek..kaçaksa ermeni ganaLı kongoLu kim varsa edeceksin tabi..ediLebiLir ne demek..

Ermenilere özgü birşey olmamalı eğer Ermeni olanlara kasten yapılacaksa artık insanlığın gerekliklerini yapmaktan siyasi rant sağlama mantığı bitsin yok olsun.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hükümeti ile Ermenistan Devletininin hükümeti arasında olmalı ne olacaksa!Bu sivillere yani suçsuz halka her iki taraf içinde konuşuyorum yansıtılmamalı,bu insanlık ayıbıdır.

Bize bir külfetleri var ve bu tüm göçmenlere yapılmalı diyorsanız birşey diyemem.Ama o göçmenlerin içinde ne zorluklarla ve ne şartlarla yeni bir umut adına ülkelerinden evlerinden kopup gelen insanlar var.Nereli olduğuna bakmaksızın insanları daha iyiye götürmeli bir siyasetçinin amacı.Gel gelelim nüfusun varsa ve 100milyar nakitte seçime harcayacak paran varsa senden alâ siyasetçi yok bu devirde.

Boşa bunlar boşa...

ayak oyunları bunlar,
one minut tan farkı yooooook,

seçimler geliyor,pembe günlere hazır olun,
dış siyasette vurdulu-kırdılı,
iç siyasette canım-cicimli,
ekonomide özelikle borsada mükemmel yükselişler,

nereye ve ne zamana kadar?

işte o zaman söz sizde olacak....

Geri