100 GB'lık e-mail

Yahu akıllanmadınız be ben size daha ne diyeyim :)Bu kadar basitmi zannediyorsunuz 100 GB lik bir alanı

alın birtanede benden ben kullanıyorum ve gerçekten memnunum

1 TERABYTE lık mail alanı (1024 GB) bundan iyisini verebilen buyursun hodri meydan
www.mailnation.com
arkadaşlar seçeneklerde uzantıyı tbmail olarak seçin

Seven sanırım arkadasın verdigi örnek gercegi görmene yardımcı olmustur arkadasım ben biseyleri ir yerden uydurmadıgmı sanıyorum

100 gb e-mail çok güzel saoasında,çoğu için gerekli deil dolduramaz zaten bence şuan lık standart hotmail hadi olmadı gmail:)

heh nihayet en dogru cözüm :)

ya ne kadar basit geliyo size arkadaşlar kalkın pc başından siz etkisi var galiba adam oraya istese 100000 tb yazar site onun sizde civ civ gibi yutun allahım yaaaa

arkadaşım sen o yüz gb doldur diğeride 1024 gb doldurun ben bi daha nete girmeme

taş çatlasın oda size kayağım en fazla 2gb doldurursun oda ayıp olmasın die heee

zaten bende bisikletle geldim :D:D

deltanyum' Alıntı:
Seven sanırım arkadasın verdigi örnek gercegi görmene yardımcı olmustur arkadasım ben biseyleri ir yerden uydurmadıgmı sanıyorum

Sadece komik diyorum başkada bir şey değil

ben Oraya Hipodrom kurar At koştuturum + Bi server açar oraya yönlendirim+ radyo dağıtımı yaparım++++(varsa eğer öle bişHi)

BunLar Çok KonuşuLdu ArkadaşLar Fos Mail BunLar Fazla Güvenmeyin..!

Evet bencede öy le gereksiz tartısma maverick :)

LEN kim tartışma yaratıyo dandikten konuyu açıyon sonra millete salça oluyon

bide tartışma yaratma diyosun :)

sizlere doğruyu sölemekde suç oldu

Neyse konu uzadı :) Tarttışma yaratmayın isteyen alı isteyende almaz

Geri