%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

okumasam bende yeni olduğum için atlayacaktım iyiki okumusum peki bi srom olacam sıtenın temel amacı nedir(sacma gelmessin sakın soru size)

Kardeş bunu kimse yemezki yaa bunu yeni veya eski üye olmakla alakası yok bi gram aklı olan kimse bunu yemez ama yine de teşekkürler saolasın !!!

sağol ya

ya kardeş coooooooook saol ya

epeydir msn kullanıorm ama hack programı arıodum

tabi böle bişi görünce hemen atladım sayende bişi olmadan deiştirdim herşeyi

teşekkürler

kardeş saol ya hack programı arıodum tabi böle bişi görünce atladım

arkadaşlar elinde temiz bi msn hack programı olan warsa

<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

fuckergin forumda mail vermek yasaktır..

Güzel paylaşım. Paylaşımın için Teşekkür Ederim Hellboy:goz:

teşekkürler

ben bu numarayı bi internet adresinde yemiştim.ama artık yemem.sonsuz teşekkürler...

dostum yerinde bir uyarı, teşekkürler

walla çok boktan bişii hiç bi işe yaramıyo yapacaksanoız adam gibi bişiler yapın xxxx koca koca yazılar bozuk kodlar fuzuli tırnak parantez. düzgün yazın şunlarıda millet faydalansın

ya arkdaş ben yeni üyesiyim buranın fakat senin dediğin gbii öyle basit deil msn kırmak ben adımı yazacam şifrtemi yazacam sende benim mailime girip onları ouyacan bu da hoş bir şey yani biraz gerçekçi olsak dimi İYİ BİR KIRMA PROGRAMINA EYVALLLAH bulan arkadaşlar banada göndersinler lütfen

morpius' Alıntı:
İYİ BİR KIRMA PROGRAMINA EYVALLLAH bulan arkadaşlar banada göndersinler lütfen

Tabi Sen YEterki iste yazarız bi şifre kırma programı ;)

arkadalar geçmiş olsun:hack etmek istediginiz kişe sizin email adresiniz ve şifreniz gitti helboy tebrikler ama her kes bu tuzaga duşmez

efe_493' Alıntı:
arkadalar geçmiş olsun:hack etmek istediginiz kişe sizin email adresiniz ve şifreniz gitti helboy tebrikler ama her kes bu tuzaga duşmez

şifreniz bana gelmiyor.. SİZİ hacklemeye çalışmıyoruz o kadar lamer değiliz arkadaşım!

Bu sadece güvenlik için siz tuzağa düşmeyin diye bunu burdan veriyorum...

%100 olmadığına eminim zaten :D:)

kardeşim adam moderatör seni hacklemek istese yapar saten nie böle şeylerle uğraşsn ki di mi yani
:(

kardeşim adam moderatör neden böle şey yapsın ki hem seni hacklemek istese zateN hacKler yani bunlara GereNK yoq :)

ben buna tuzak bile demem :)

dunyada %100 msn hackı bır kısı yapabılır. Onunda adı bill gates ama onunda bu işlerle uğraştığını sanmıyom. hem adam salakmı niye kendi serverini hacklemeye çalışsın girer şifresini bakar istediğinin şifresine:)

Geri