100 Mbit Download 5Mbit Upload Quiknet İnternet Hemde Kampanyalı 109 YTL!!! Türkiyede

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
NOT : Bu konuyu kesinlikle reklam için açmadım. Tellcom'un sunduğu Qicknet internet Türkiye'de şu an hizmette fakat tüm Türkiye'de alt yapısı yok.

QUiKNET Nedir?

QUiKNET, dünyanın en hızlı internet erişim teknolojisidir. QUiKNET ile artık Türkiye'de interneti ışık hızında kullanmak mümkün.

Mesela QUiKNET ile,

* 1,5 saatlik bir filmi sadece 1,5 dakikada indirebilir,
* Sevdiğiniz şarkılarla dolu bir koca albümü saniyeler içinde yükleyebilirsiniz.

QUiKNET Niçin Işık Hızında ?

Çünkü, QUiKNET'in altyapısında fiber optik kablolar kullanılır. Fiber optik kablolar bakır kablolardan farklı olarak bilgiyi elektrikle değil, ışıkla aktarır. Böylece, daha fazla bilgiyi çok daha yüksek hızlarda kesintisiz olarak ulaştırır. Yeni internetiniz ışık hızında çalışır.

Avantajları

* Ücretsiz kurulum
* Ücretsiz aktivasyon
* Ücretsiz modem*
* İlk ücretsiz kullanım
* Işık hızıyla 100 Mbps'e varan internet erişimi

*Bağlantıyı sağlayan cihazı aboneliğiniz boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz.

xaxqdrkp9qc2hvw0p9x1.jpg

Hizmet Verilen Bölgeler

İstanbul'da Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy; İzmir'de Mavişehir

Siz de bölgenizde dünyanın en hızlı erişim teknolojisi QUiKNET'i kullanmak isterseniz müşteri hizmetleri ile görüşerek ya da aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Başvuru ve Destek

QUiKNET hakkında detaylı bilgi almak ve/veya başvuru için 0 212 473 32 32 TELLCOM Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Tellcom, 7*24 Saat Müşteri Hizmetleri ile kesintisiz müşteri memnuniyeti sağlar.

Kaynak

tüm Türkiye'de hizmet veriLebiLse
hiç düşünmeden abone oLurum

5 mbit upload 100 mbit download a göre çok düşük diilmi... fiyatı iyi ama bilemiorm hangi altyapıyı kullanıyorlar acaba? ayrıca şunu unutmamak gerekir, bakır kablo giderse modemde gider..
yani fiberoptik eve gelince ayrı bir cihaza bağlanması gerekiyor. fiyatını araştırın isterseniz :)
ayrıca 1 metrelik fiberoptik kablonun maliyetinide bir araştırmak lazım :D

googledan baktım bi fiyatlara bi liste buldum hangisi kullanılır bilemem ama 50 dolara kadar var metresi
http://www.kltelektroteknik.com/zdfl17.pdf

5 mbit upLoadi Rapid'e yapacaksan yapamazsın .. onu geç =) 2048 'i geçtiğini görmedim uploadda hemde gecenin 4'ü gibi yogunluqun en az olduqu saatLerde.Upshare'e upLoad edebiLirsin 100 MB 9 saniye gibi kısa bi sürede yapabiLiyosun o hızda.. ßa$ka siteLerin izin vereceğini sanmıyorum..

keşke sistem tamamen otursa da bi rekabet olsa sonra da tt net batsa :D:D

bu baglantı için bahçeşehire yerleşicem sonunda 100 mbit 109 ytl bu paraya biz 4 mbitte veriyo ve 100 k ile download yapıyoruz yazıklar olsun bu telekoma telekom adamı kiracı yapar valla =(

5mbit upload torrentte işe yarayabilir.4 mbit paketletle 90 k upload yapabiliyorum
Ankarada olmaması ilginç..

tellcom bir turkcell grup şirketidir :) kampanya güzel ama turkcell çok pahalı... yakında tellcom da öyle olur.. kampanyalar tutulana kadar geçerlidir :) ayrıca evimi yeni yaptırdım.. telefon hatlarım duvarların içinden geçiyor.. evin içinde fiberoptikle uğraşamam.. sonra annem çamaşır falan asmaya kalkar mazallah :p :D

Bu arada telekomu beklemek lazım :) kesinlikle kayıtsız kalmayacaklardır.. fevri davranmayalım :)

5 mbit upLoadi Rapid'e yapacaksan yapamazsın .. onu geç =) 2048 'i geçtiğini görmedim uploadda hemde gecenin 4'ü gibi yogunluqun en az olduqu saatLerde.Upshare'e upLoad edebiLirsin 100 MB 9 saniye gibi kısa bi sürede yapabiLiyosun o hızda.. ßa$ka siteLerin izin vereceğini sanmıyorum..

zaten 5mbit uploadı verse TR deki sunucular ucuzlar, her evde bi sunucu olur, direkt ftp den yayınlarsın hocam sende :D

gercekten telokomdan baya ıyı olursa bızde yararlanabılırız ttnet cok yavas

tellcom bir turkcell grup şirketidir :) kampanya güzel ama turkcell çok pahalı... yakında tellcom da öyle olur.. kampanyalar tutulana kadar geçerlidir :) ayrıca evimi yeni yaptırdım.. telefon hatlarım duvarların içinden geçiyor.. evin içinde fiberoptikle uğraşamam.. sonra annem çamaşır falan asmaya kalkar mazallah :p :D

Bu arada telekomu beklemek lazım :) kesinlikle kayıtsız kalmayacaklardır.. fevri davranmayalım :)
Oha yani Karnımı Patlattın Burda :D Annen Çamaşır Asar Benim Annemde Asar Garanti :D

adamlar 100 mbps hız 109 ytl istiyorlar 1 mbps ise 29 nasıl oluyor yaa insan 29 ytl'ye bari 2-3 mbps hız verir

adamlar 100 mbps hız 109 ytl istiyorlar 1 mbps ise 29 nasıl oluyor yaa insan 29 ytl'ye bari 2-3 mbps hız verir

1 mb download.. + 1 mb upload 29 ytl.. bence gayet iyi.. ama suda var 100 mb ıcın 5 Mb upload cok ama cok az.. olsun bunada sukur..

telekom senin ben dicem evde 2048 sınırsız var 25 kbs download var gelde küfür etme ama dimi batsın telekom bide vdsl getirceklermiş bunlar siii anladınız siz onu

Geri