Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha indirmedim ama indirenlerden anlaşılıyor ki güzel çalışma. Bu sistemi ilk defa deneyeceğim. Unutmaz isem yükledikten sonra yorumumu yazmaya çalışacağım. Şimdiden teşekkürler.
indirdim ve E bolumune kurdum seri numarası yazmadım ve kutucuktaki işareti kaldırmayıda unuttum .
sorunsuz yğklendi ve aktivasyon süre problemnleride yok şimdilik .
Şu anda C de vista E de 7 var her açılışta hangisinden başlayacağını soruyor ve bekliyor . Vistayı silmeden hep 7 den başla yapabilirmiyim bios dan . Emeklerin için çok sağol .
windows 7yi kurarken 'windows dosyaları genişletiliyor ' da %0 olarak kalıyor ve hiç ilerlemiyor.saatler gecmesine ragmen bir değişme olmadı. iptal edip tekrar actıgımda (windows dosyalarını windows.old olarak saklayacagını kurulumdan sonra kullanabılecegımı fakat eskı windows sürümünü kullanamacagını belirtmişti.) o uyarı cıkıyor ve pc açılmıyor.. lütfen yardımcı olabilir misiniz.. ?
selam dostum ben henüz indirmedim ama samimiyetin,uğraşın için teşekkür ederim ve hiç bir soru sordurmayacak tarzdaki bu paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederimç windows7 den de bi teşekkür yazarım inşallah.
merhaba malum parları j downloanderdan indirmeye başladım fakat 4. ve 5. partlarda ciddi bir hata algılandı şeklinde uyarı verip yükleme devam etmiyor sonuç olrak 4. ve 5. partları indirmedim sırasını değiştirdim ama hata hala aynı.mümkünse bu linkleri tek olarak verebilirmisin saygılar.
sağolasın dostum ellerine sağlık şuan indiriyorum 7. parttayım kurunca düşüncelerimi yazarım anladığım kadarıyla çok uğraşmıssın, çalışmasa bile bu kadar emeğe saygı duymak gerek. problemli cracklerden kurtardın bizi sağol
oke sorun yok konteynırı tekrar yükleyip eksik partları indiriyorum şu an son parttayım.gönül rahatlıkyla indirebilirsiniz arkadaşlar.partlarda sorun yok