%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

linkler yenilendi hitfilede linkte açılan sayfada free charger yazan yere tıklayın indirme sayfası açılıyor

nurettin kardeş 32 bit pro'yu desktop'ta sorunsuz kullanıyorum, ama 64 bit pro asus laptop'ta orjinal olmadı, inşallah carackleriz, yinede süper...

selçuk kardeşim bazı anakartları desteklemiyo çünkü oem den yapılan bi dvd olduğu için microsoft ilk hangi anakartları destekliyosa o anda onlar vardı başka arkadaşlar bu nu indirip özellikle bilgisayarcılardaha sonra crack yapıyorlar istersen crack linki vereyim

Скачать файл aktivasyon_by_yaşar.rar. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

bi arkadaş daha önceden paylaşmıştı bunu istersen arşive al % 100 çalışıyor

s.a öncelikle tşkler emeğine sağlık hocam aklıma takılan bu yüklenecek işletim sistemini seçin diye bir kısım var foto koymuşsunuz 32 bit göremedim win 7 de mi 32 bit yok yoksa bu cd demi 32 bit yok şimdiden tşkler

Turbobit Linkleri Sağlam...Bu güne kadar nasıl kalmış,silinmemiş hayret...İşimi gördü Teşekkürler...

Ya bunun hangi anakartlarda çalışıp hangilerinde çalışmadığını belirten bir yer yokmu?Bir şekide bunu öğrenmenin bir yolu yok mu?Şimdiye kadar kurduğum hiç bir bilgisayarda sorun çıkmadı ama yeni bilgisayarlarda aktivasyonda sorun çıkıyor galiba anladığım kadarıyla.Lütfen indirip kuranlar bilgisayar markalarını ve modellerini biliyorlarsa anakart marka ve modellerini yazsınlar bari.Burdan bir yere varalım bari.

selçuk kardeşim bazı anakartları desteklemiyo çünkü oem den yapılan bi dvd olduğu için microsoft ilk hangi anakartları destekliyosa o anda onlar vardı başka arkadaşlar bu nu indirip özellikle bilgisayarcılardaha sonra crack yapıyorlar istersen crack linki vereyim

Скачать файл aktivasyon_by_yaşar.rar. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

bi arkadaş daha önceden paylaşmıştı bunu istersen arşive al % 100 çalışıyor

Nurettin kardeş bu açıklamanı biraz daha açarmısın.Nasıl yani ilk hangi anakartlar varsa onları destekliyordu ne demek? İlk anakartlardan kastın nedir tam olarak anlayamadım???

nurettin kardeş 6 partı uplait edermisin hata veriyor teşekkürler

Önce ellerine sağlık.
Şu anda 6. part ölü görünüyor.
Bir ilgilenirseniz...
iyi çalışmalar.

eline emegine saglik kardes guzel calisma tskederim indiriyorum ancak hitfile dakiler silinmis olarak goruzukuyor bu sadece bendemi yoksa gercekten silindimi ? onlari kontrol edermisin

arkadaşlar indirenler kesinlikle indirdiği partları silmesin imkanım olmadığı için part 6 yı yükleyemedim en yakın zamanda yine füncel olucak neden bu zamana kadar silinmedi diyenler için ise ben turbobit üyeliğini her ay yeniliyorum o yüzden silinmiyor bide isim farklı dikkat çekmiyor

walla part 5 e kadar indirdim duruyor geriye kalan partlari indirmemistim madem yukluyceksen devam edeyim 6 yi atlayip

arkadaşlar linkleri yeniledim özellikle 6 yı ayrıda ekledim hadi kolay gele

Geri