%100 Windows Xp Lisanlama Legal Xp(Virüssüz)

Pando diye antivirusu varmış temizmişmiş ya çocuk ne biçim bi mantık var sende kapı gibi trojan içeriyo hala bu daha şeyini yıkamayı bilmeyen ÇOCUK gelmiş burda virüsü temizledim diye atıp tutuyo hayret bişey yaw Yazıklar olsun başka da bişey demem...

Teşekkürler,indirdim ve problem yok,güvenebilirsiniz(indirecek olanlar).Ellerinize sağlık.

Pando diye antivirusu varmış temizmişmiş ya çocuk ne biçim bi mantık var sende kapı gibi trojan içeriyo hala bu daha şeyini yıkamayı bilmeyen ÇOCUK gelmiş burda virüsü temizledim diye atıp tutuyo hayret bişey yaw Yazıklar olsun başka da bişey demem...

Sen sanki çok mu biliyon Ne demiş nasrettin hoca Etme EşŞekle muhabbet küstürürsün Silme cam kırıgıyla g... KestirirSinn:biggrin:durdurun

ogus06 teşekkürler paylaşım için.dedi,ğin gibi bir çok yerde virüs lü....bakalım senin ki nedicek nod ta..

kardeşim benim işime yaradı çok sağolun virüs mirüs bişe yok kapı gibi antivirüs kullanıyorum görmedi bile artı güncelleme bile yaptım : ) eline sağlık

Teşekkür etmiştim ama boşunaymış Hacking Aracı algılandı diyor taradığım zaman şerefsiz...

bu gibi prolar regedit ayarlarını değiştirdiğinden dolayı bazı virüs programları virüs olarak yada tehlikeli yazılım olarak algılayabilirler..

Geri