%100 Windows Xp Lisanlama Legal Xp(Virüssüz)

çok saol kardeş virüs fln yok bundan önce bi tane daha vardı bu programdan o da çalışıyodu ama nod 32 içinden trojen buldu programın kendisi ile ilgili sandım.ama bunu da aynı nod 32 ile tarattım hiç bişey çıkmadı teşekkürler emeğe saygı:clap:clap

bısmıllah demeden vıruslu oldugunu okudum ya buda neydı

cok saol dostum bayaa işime yaradı ;)

indirdim ama rar dosyası hata verip açmıyo. neyapacam

Ya Arkadaş Hem Virüssüz Diyon Hemde Viris çıkıyo Doğru Ol Da Adam Sansınılar

Ya Arkadaş Hem Virüssüz Diyon Hemde Viris çıkıyo Doğru Ol Da Adam Sansınılar

o zzaman yorum yazanlar neden işime yaradı diyorlar arkadaş ben doğruyum beğenmiyorsan indirme sana zorla mı indir diyoruz biz işinize yarar diye eklediK Siteye
bi katkı da bulunmak için ekledim ben Bugüne kadar 100e yakın Pc Lisansladm bunla hçç bir Şekilde virüs uyarısına Rastlamadım

tşkler arkadasım gercektende vırussuz vıruslu dıyenler neyın pesınde cok merak ettım dogrusu..

teşekkürler..virüs yada trojen koyuyor bazıları ama bunda yok sanırım..ne anlıolar bilmemki bu boş virus vb. işlerlerle....

Dosyayı indirdim ve bir arkadaşa mail yola yolu ile atmak istedim. Yahoo com dosyanın virüslü oldugu uyarısı yaptı ve kabul etmedi . Ayrıca Norton da tarattım virüs uyarısı verdi. Ancak şunu da belirteyim. İçindeki dosya işe yarıyor yani xp yi lisanslı hale getiriyor. Karar size ait. Bilgilendirmek istedim.

dunyanın en ıyı hem spaywware hemde antıvurus programı bıle bunu vırus olarak algılamadı arkadasa guvenın emegıne saglık ındırdım sımdı kurucm ıns verım alabılırım alırsam yazıcam tekrar cok saol

adını yazmadım cunku reklam olmasın :) dımı ama paylasmak gusel spayware doctor 6.0 hemde tr süperr :):):):):):)

Kardeşim kim yapmışsa sağolsun uğraşmış ama hala virüslü...Teş.Ederim...:biggrin:biggrin

Geri