***1000. mSj'ım $erefiNe..***

StrikeMan

New member
Reaction score
0
i111294_meRmiimm.JPG

ßenim CaNıM ApLam ßitanem o! oNu Joook SeFiOrum..
Üni YüSünDen GidioSun Git ama Jook ÖsLiCem Seni ühhüh..​

i111296_JuruP.JPG

fOrumDa ve GerCek hayatta €n Cok sefDiim üSer taßi gerCek hayatta aRk. : )) jOk maNiak ßi jOjuk .))​

i111298_GamSeebunai351iulamaD305kdaha.JPG

ßenCe HH GirLs'ün eNN GüSeL kıSı keNdiSi

i111300_diCey.JPG

O oLmaSa ßaNa fOrumDa kim LiNk yoLLicaktı : )) GeiK ßöLümü iÇin Çoook öNemLi ßi üSer . ))

i111302_raij.JPG

fOrumDa iLk taNıŞtıĞım uSerLerDen ßiriSi taNışır taNışMas SanaL ajk oLayıNa GirmiJtik : )) : ))

i111312_if.JPG

fOrumDa ßenim iÇin çOk ii ßir aĞaßeiY : ))

i111313_oDiy...JPG

dOum güNü JooJuĞu : ))

i111315_t305rSaykk.JPG

ßuNuDa SiZ SöyLeiN yOrumLarı aLim ßakim..??((ii & kötü hepSi..)

hayıyLı oL$un 1000. mesaJın canım kayde$im..apLa$nının b1tan3$1 : )))) geLiorum bnde bekLe beni ahueheeu : ))) Çoq $ewioyum sizi ajqım benim ;)

valla 1000 msj ın serefine bos bi msj olmamıs güzel yapmıssın ii kötü arkadasların hakkında düsüncelirini belirmissin ilk msj ında benden olsun madem yorum istiosun kendin için

fazla oyun oynayan :) sevdiğim hiç bir zaman saygıda kusur etmeyen ii nietli bi kardesim ;)

edit ilk msj bize nasip değilmis merviş bacımız biz baska konulara bakarken hızlı davranmıs

daha once de rastladım forumda
"1000. mesajım serefine" diye baslayan
yeni moda olsa gerek

TırsayKMeğN' Alıntı:
i111315_t305rSaykk.JPG

ßuNuDa SiZ SöyLeiN yOrumLarı aLim ßakim..??((ii & kötü hepSi..)

aL saNa yoRum; bu giFi Ben yaPmıştım:D yuhaheha

hayırLı oLsun, eLine saĞLık güzeL yaPmışSın:D

herkes bu kadar değer vermez katkıda bulunanlarına.. belki verir ama içinden; onu dışarıya vurup katkıda bulunanları da mutlu etmek gerekir.. strikeman bunu unutmamış ve üyelerimizin değerini bilmiş.. teşekkürler strikemen..

Çok sewdiğim bi kardeşim :) Bana (ve kimseye) bugüne kadar hiç saygısızlık yapmamıs,edepli,aklı basında yorumlar yapan bi kardeşim...Herzaman yanındayım... :)

ah şu avatarını deişsen her baktıgımda yarılıyorum gülmekten şhey gelior aklıma
kafanı sallada kıro oldugun belli olması lafı : = )

kafanı sallada kıro oldugun belli olması lafı : = )

ahuauhahuahuhuahu

StrikeMan Banada Yapmıstın O Awatardan Duruosa qöndersene Bende Yapcam.

KroLuqumuz beLLi oLsun :D :D :D

Kroyuz Ama Yetki Bizde faLan :)

HayırLı OLsun Kardeşim ;)

hayırlı olsun 1000.msjın
avatarda komik ayrıca ama güzel;)
benimde bildiim kadarıyla oyun bölümüle ilgili iii bi arkadaşsın ayrıca modifiye arabalar falan
zaten erkeklerde ne düşünür ki başka kız,araba,oyun,eglence gerisi boş =) (genel)

Hayırlı Olsun Kardeşim.. ;]

Hayırlı olsun aşkısı ya :) mesaj sayının 200-300 olduu günler geldi aklıma aaaahh ahh ne günlerdi o günler... :D:D

arfy' Alıntı:
cıx cıx yok sana iii post ... sana eLestry yapcam ...:D:D

hany deer e yorum hany bana yorum ... aip aip :D:D:D

ya kime yorum yapTımısımı ßiliOz :D meseLa diğir'ın araßasıNa yorum yaPmıŞım oNdan haßerim yok :D:D

Geri