100de100 Yonja GOLD HACK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xbekox

New member
Reaction score
0
Arkadaslar selamlar...

Sadece bir salaklik...yonja..100'lerce acik var..Adamlara soylememe ragmen takmadilar.. ve artik..baslarina geliceklerini de cekicekler !

Buyrun..

Oncelikce yonja.com'u aciyoruz "dikkat" log in OLMAYIN !
ya da i.e açip şirekkk >>

Adres cubuguna :

BURADAKI KODU YAPISTIRIN..TIKLA-

kodu yapistirirken hatali gosterim yapiyor forum-o yuzden linkli..neyse....
yada kisa yolu kopyalayip, text editor'de inceleyin vs....

yazipp Enter'liyoruz.. -bu bir deyay arama sorgusu -
Bu bize şunu ifade ediyor..

Şu an online olan, 24 - 25 yaş arası,istanbullu, balık burcu, foto'ları olan bayan arkadaslarimizi aratiyor.. ilişki tipleri vs...

Goruceksiniz 100'de 100 basari ! Bu işin 1. meyvası..

Yukarıdaki degiskenler ile oynayarak kendi hedef kitlenize dogru yogunlasabilirsiniz...

Sonra herhangi birinin uzerine tiklayip resimlerine girmeye calisin.... sizden sifre isteyecek....

aynen kendi hesabinizi giriyorsunuz.. Sonra biraz resimler bolumunde zaman gecirin... tam dakika tutmadim... server icin gerekli bu.... yaklasik 1-2 dak...

Daha sonra anasayfaniza donun, ya da Detay Arama sayfasina gidin..

Artik bir gold gibi arama yapabilir ve en onemlisi SINIRSIZ MESAJ yollayabilirsiniz..goz kirpabilirsiniz.. diger insanlari online olup olmadigini resimlerinin altindan gorebilirsiniz. vs..

olayda anlayamadigim bir sey.. Resimler bolumunde.. 50 adet resim upload ozelligimiz de aciliyor, ancak gosterilmiyor.. 15-20 resim yukledim.. gene 10 tane cikio..ama o gözüken 10 taneden silmeye basladikca, onceden yukledikleriniz otomatikman ortaya cikiyor.. cozerim bunu da

Bu sistemi bazen 1 kerede yapip ben de GOLD olamadim... 2-3 bazen, 3-5 kez denemek gerekiyor.. Ama degecegine emin olun ! resim altinda yildiz aramayin

Ve sizlerden ricam.. Bu aciklamayi yaptigim ikinci forum burasi !

Calip edecekseniz de bu yazdiklarimi en azindan isim belirtin !

10 kere denedim... 1-2 dakika değil 10 dakika bile bekledim. Ama bir sonuç alamadım... Verdiğin kod çalışıyor ama detaylı arama aktif hale gelmedi...

hmm

ama dedigim gibi her seyi tek tek yaparsan oluyor..
100'lerce deneyip de yazdim bunu..hata olmasin diye...

kod u yazip, birinin profiline girip, resimlerine tikladin...
sifre sordu girdin..resimlerine bakmaya basladin...2-3 dakka ve..sonra detayli arama ya da anasayfana girdiginde, ghost gold olman gerekli..

print screen yapicam valla :) bende ve diger arkadaslarim yapiyor..
biraz daha ayni sistemde kasin..olacak ! cidden.

arkdaşın dedigi dogru olur jsp de bu yaşanmakta

bence ankara.net veya izmir.net i versen yeter yonja laskalasti bea:S

bende yaptım fakat olmadı güzel ibşey ama çok uğraştırır emeğine sağlık

kardeş oldu Allah razı olsun senden :):):):)

selamlar tekrardan..

arkadaslarimizdan bazilari "olmuyor" dese de..gir-cik, log-in log-out...vs.. biraz sitede kalma, dolsama ve benzeri time-out yedirmeleri ile..goreceksiniz ki bu olacak..

yapamayanlar en azindan degislenler ile oynayarak arama yapabilir..
ama 100de100 yaparsaniz sinirsiz mesaj ! isi bitirio :)

sevgilerle

Kardesim BEn DEnedim GAyete basarılı fakat tek Bİr Eksik VAr yıldızım Yok .. Neden ? ? ? ?

Ha bu ARadaaaa Yonja Sanırım Anladı Kapattı :.... ....

acik kapandi ! :)

arkadaslar..ilk mesajimda da dedigim gibi bu acigi onlara epey bi zaman once soylemistim, akabinde daha yeni kapamislar evet..
bana da mail atip 1 yil gold uyelik ile bilmem kac bin yonja yapraa vermisler :) tesekkur edip..
acik bulan kazanir :)

ne isime yarayacaksa :)

arkadaslar..ilk mesajimda da dedigim gibi bu acigi onlara epey bi zaman once soylemistim, akabinde daha yeni kapamislar evet..
bana da mail atip 1 yil gold uyelik ile bilmem kac bin yonja yapraa vermisler :) tesekkur edip..
acik bulan kazanir :)

ne isime yarayacaksa :)

Bana Verebilirsin :D Ben çok takılıyorum yonjada :Dhehehehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri