100mbps download & Tellcom internet

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Tellcom bilindiği gibi belli illerde o illerin sadece bazı semtlerinde hizmet vermektedir. Tellcom 100 Mbit ile download video'su

[VIDEO]qifFyHDRIws[/VIDEO]

walla benden sıze tavsıye bı dosya acıl olmadıkca gecelerı ındırın o hızda ındırıyo ttnette bana gore cazıp sızı bılemem..

İnternet kuLLandığımdan şüphe etmeye başLadım artık ;P

walla benden sıze tavsıye bı dosya acıl olmadıkca gecelerı ındırın o hızda ındırıyo ttnette bana gore cazıp sızı bılemem..

TTnet'in o hızda indirmesi imkansız O hız 100Mbit; TTnet in ise en yüksek hızı 4 Mbit.

bu neymiş ya. ilk defa duyuyorum. bir araştıralım bakalım.

ya zaten büyük holdingler için arkadaşlar 10 yıl sonra biz de 100 mbps 10 gb kotalı net görürürz artık :D

ya zaten büyük holdingler için arkadaşlar 10 yıl sonra biz de 100 mbps 10 gb kotalı net görürürz artık :D

Şuan Tellcom'un interneti halkın kullanımına açık ama sadece belli bölgelerde hizmet veriyorlar.

telefon hattı üzerinden bağlanmıyor bu sistem fiberoptik kabloyla bağlanıyor.
Şuan İzmirde sadece Mavişehir'de kullanılabiliyor.oraya taşınmak lazım :D

istanbulda da ataşehir bahçeşehir ve birkaç yerde kullanılıyormuş. ben ön talep formu doldurdum yolladım. benim bölgeme geldiğinde haber verecekler.

olay şu. tamamen fiberoptic kablolar üzerinden veri transferi yapılıyor. fiberoptic girişli bir modeminiz oluyor. adamlar modeminize kadar getiriyor fiberoptic hattını. kayıpsız vari transferi için tek yol ışığı izole bir ortamdan geçirmektir. teorik olarak başlangıç ve bitim noktalarında aynı ışık miktarı olacaktır.

ßunLa ne güzeL upLoad yapıLır..su ankiyle 25 kb/sn yapmaya calısıyoruz :/

antalyada da başladı

kampanya başlatmışlar bide

fiyatlar da ttnet arasında fark yok denemek lazım aslında

Geri