11 sayısı ve ilginc tesadufler? Cok İlginc

ya arkadaş 9:11 nolu ayette böyle bir şeyden bahsetmiyor. dahası indekse baktım kartal diye bir şey de yok
ya tekrar bak bilgi ver
ya da nereden uyduruyorsunuz bunları diyecem

Q33 NY ısı hakkaten garıp ama bencede sıkmak ısteyen her ınsan bısı uydurabılır bu konu hakkında!!!ama bukadar tesadufte ınsanı oturup dusunmeye zorluo!

enteresanmış gerçekten ellerine sağlık..

11'ler de 9 eylül tarihini anlayamadım fakat Q33 NY doğru bence bu bir tesadüf değil planl bir olay(Çok kapsamlı ve sonuca ulaşmak için değişik yöntemler kullanmışlar El Kaide'yi taşeron olarak kullanmak gibi

Eğer izlediyseniz bu olay Jim Carry nin 23 adlı filminin senaryosudur tek farkı o herşeyi 23 sayısına denk getirmiştir.....Ama sonunda bi akıl hastası olduğu orataya çıkmıştır...Aynen bunun gibi bi ton örnek verip kendini ve çevresini inandırmıştır....O yüzden uğraşsak eminim başka şeylerde çıkacaktır...

aeresol' Alıntı:
mesela A. Gül ve 11 gibi.
:durdurun bende soyleyim bi tane 4+6+1=11 hehehe :D
Kuranı işe karıstırmakla iş mi yaptıgınızı mı sanıyorsunuz yazık..........
Uçak olayı çok fena :D iyi ki ugrasmısınız...... :p

ya arkd$lar 1 ki$i bilemi farketmez bunu:D arkd$ soylemi$ bole bi$ey ama olay 9 eylulde degil 11 eylulde oldu :D , ayrca bu yazinin ingilizcesi vardi orda AfgHanistan "h" harfi oldugu icin 11 harf Turkce'ye cevrildiginde h ortadan kalkinca 10 harf oluyor :goz: "New York City" olayi tesaduf isim sonucda mutlaka bi toplami cikacakdir harflerin,

hackhell + com=11

acaba bizde mi 11 in etkisi altindayiz :saskin :durdurun

ayrica Q 33 NY gercekden dogru yani bakdim gate oymu$ bu ilginc bi tesaduf aslinda tabi eger arkd$in dedigi gibi ara$tirilip ona gore bu ucu$ secilmediyse, aslinda elin teroristinin durup Note Pad'e gore ucu$ sececeginede pek sanmiyorum ama neyse :durdurun

tesadüf diye bişey yoktur ama bu bayağa uğrşılmış ayarlanmak için ayrıca yalan
neden yalan
1-) olay 9 değil 11 eylülde oldu
2-) dünyanın neredeyse tamamında uçuş numaralaı uçuş numarası 2 harf ve 3 rakam yada harf rakam harf kombinasyonu yaratılır
örneğin madrid ten newyorka MN 156 yada M 156 NY
veya istanbul dan ankara ya IA 001 yada IST 001 ANK
3-) hiçbir havalimanında kapınumarası Q 33 NY gibi bişey olmaz artık kaç taneyse sıradan ve sıralı sayılar yada harfler olur
1. kapı 2. kapı yada A apısı B kapısı gibi
4-) uçaklarda yolcu yoktu pilot bile yoktu insansız uzakyan kumandalı keşif uçağıydı onlar
5-) Q 33 NY kodunun içinden israil çıkıyo artık ne alakaysa
(olayı amerika kendisi yapıp el kaienin üstüne atmayı gayet güzel becerdi sonrada afganistana saldırdı.)

Rastlantı.Eline sağlık.

öyle bir ayet yok açın okuyun.her yazılana inanmayalım.

asıl sır 19 da ataturkle ılgılı sız ona bakın hersey 19 un katında gıbı gozukuyor ama ınsanoglu herseyı sırra baglıyo

benimde adım ile soyadımın karakterleri toplamı 11 edio bu tesaduf mu ?

:D :D :D

Q33 Ny winginds yazdınmı israilin işareti iki tane kule bide kurukafayla ölüm işareti çıkıyo ama yinede herşeyi 11'e bağlamamak lazım

yz şu rakam olayında sonuç çıkarmayı bi kenara bırakalım bence bi arada 19 sayısı ile ilgili epey sonuç elde edilmişti. ne oldu bunlar birilerinin kehanet oyunları gibi geliyor. bence bu olaydan payımıza düşen realiteye bakalım.ister butun rakamlar 11 yada 111 çıkarsın sonuçta elimize geçen hayatın gerçekleri.ortada bi oyun var ezilen yok olan bir ırak halkı var burda ilginç olan bu olmalı...

afganistan 11 harf? ırak, somali, vietnam kaç harf? salla gitsin ya........

arkadasın anlattıgı birtiür şizofreni hastalıgı herseyi 11 e aglıyolar

Geri