12000. Üye ve Online Rekoru!!!

kalite kalite o zaman yukarı bi tık beyler :)

Üyelerin 3 de 1'i adult da :)

Toplasan şurda muhabbet eden, msj yazan kaç kişi varız ki? Bu kadar online sömürücü helal valla :)

Ozy Seven sınıfta kaldınız devamsızlık yüzünden.
Yakaladım sizi tasdiknameyi'de Dark bir ara size yollar.
Adulttakilere selam...

Birde yukarıdaki bannere tıklamayan DOP olsun

ya bu rekor mu :) 1000 den aşağısı kurtarmaz :) gittikce ilgi görmeye başladık bir kaç yenilikdaha dark Angel foruma eklersen ozaman bizi kimse tutamaz :)

Tycon' Alıntı:
Toplasan şurda muhabbet eden, msj yazan kaç kişi varız ki? Bu kadar online sömürücü helal valla :)

katılıyorum,özellikle adult,mp3,klip sömürüyor millet

muhabbeti gerek görmüyorlar,borno arşivcisi bunlar :) :cool:

comand' Alıntı:
Photoçopla silindim nasıl online değiller işte bahaneleri hemen hazır bize komplo kurmuşlar hesabı halbuki bu modlarımız online değiller :) :) heeeheeehe online değiller :) la niye online değilsiniz gene kaytardınız değilmi su kurnazları hııııı yoklama defterine yok yazıldınız 20 gün sonra tasdiknamenizi elinize verirler haaaa :) ONLİNE DEĞİLLER :)
darzamat' Alıntı:
Üyelerin 3 de 1'i adult da :)
İkinizin de yorumuna çok güldüm :)

harika.... Ama reklamlara tıklamayı unutmayalım arkadaşlar destek olalım biraz.

Vala çok ii yaw böle olduğu hiç dikkatimi çekmemişti..Ama site yöneticileri daha ii çalışlırsa belki aradığımızı bulmakta bukadar çok vakit kaybetmeyiz bu sitede..Kolay gelsin herkese...

sizde aramayı kullanırsanız bu kadar zaman kaybetmezsiniz.. :) yönetim tüm sitelerden daha iyi çalışıyor burada.. :)

yaw ben invisible olduğumdan görünmüodum şimdi düştü jeton :)

daha iyiLere hep birLikte :)

nice rekorlara ....:)

biz daha ne 12000 ler ne 673 ler görücez arkadaşlar heğ beraber
inş:D

daha yolun başındayız arkadaşlar . göreceksiniz Türkiye bizi konuşacak

daha nice rekorlar kırıcaz inşallah hep beraber;)

Geri