13 askerimiz daha az önce pusuya düşürülüp şehit edildi...

ozzy_91

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Evet yanlış okumadınız 13 asker daha yanılmıyorsam 1995 yada 96 dan beri verdiğimiz toplu en büyük kayıp bu başımızdaki devlet adamlarımı desem iskele babalarımı desem ne zaman şu aptal konuları bir kenara bırakıp ta terör konusuna ciddi bi şekilde önem verecekler bilmem...Allah(c.c.) şehitlerimize rahmet ailelerinede sabır ve selamet versin...

Şırnak’ta birliğe hain saldırı: 13 şehit

Şırnak’ta görev yapan bir birliğe terör örgütü PKK’lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda 13 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırının Şırnak’ta görev yapan bir birliğe karşı gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, saldırıda 13 askerin şehit olduğu duyuruldu.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere karşı geniş kapsamlı operasyon başlatılırken yurt dışına kaçış noktalarının da topçu ve havan atışlarıyla kesilmeye çalışıldığı vurgulandı.

Açıklamada “Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu tablo mücadele azmimizi ve kararlılığımızı da da artırmıştır” denildi.

Su andan itibaren teror azmıştr,birkac gun once yine 13 korucu sehit edilmişti,bu gun de 13 kişi..birilerinin dur demesi lazım artık..Iraga girilmesin diyordum ama artık bunlar cok oldu koklerini kurutmak lazım..yasamak haram size..akşam akşam moral bırakmadılar yaw

iki kuzenimde Şırnakta ve şuan haber aLamıyoruz
ŞehitLerimizin isimLerini öğrenen oLursa çok rica ediyorum
konuya ekLesin yada bana pm atsın Lütfen...

ALLAH yaRdımcıLarı oLsun... amca oLu war hakkaride hatta burda üyeydi onur&bozo ydu qaLiba nicki dun aramıs catısmadaLarmıs bı kac qündür hakkınızı heLaL edin die ewini aramıs cok zor...

Biz bunları mecliste beslemeye devam edelim..

Şrfsizler Allah belalarını versin

Ailesine ve sevdiklerine Allah sabır versin...

itleri gebertmediler gitti , aq k.ırağına mı girerler iktidardan mı inerler , seçenekler açık

terörü dışardakiler kadar akp hükümeti ve komutan kadrolarının beslediği kesindir , tutturmuşlar yok laiklik tehlikede yok cumhuriyet&demokrasi tehlikede , ulan sizin bi göreviniz var ülkeyi korumak ve savaşmak . siyaset yapmak değil .

yeter artık yeter vatan evladlarımıza , analarına babalarına yazık ..

Allah Belanizi Versin Ulan Icim Yaniyo Iciniz Yansin

$erefsiz Vatan HAyinleri..

Soyunuza Tükiriyim Peachler

$ehitlerimizin Mekanı cennet Toprakları Bol OLsun..

arkadaşlar bende allah nasip ederse yaklaşık bir ay sonra askere gideceğim allahım buyüktür ki bende şehit olmadan önce bir tane de ben vurursam o şerefsizlerden o zaman yattığım yer bana dar gelmez tek dileğim allahımdan budur. elbette askere ölmeye gitmiyorum ama bu şerefsizlere de dünyayı dar etmenin başka çareside yoktur sanırım. bilmiyorum saçmaladım mı ama benim içimdekileri dökebildiysem ne mutlu bana

hani nerde ermeniyiz diye bagıranlar yarında çıksınlar şehitlerimiz için bagırsınlar göreyim türkün kanı pis dimi şerefsiz köpekler size göre sussarsınız için için gülmeye devam edersiniz....

allah belalarını versin bu köpeklerin bayram üstü 13 tane askerimizi şehit ettiler
kim bilir bayramda ne planları kardeşlerimizin allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin

Şehitlerin isimleri önce ailelerine haber verilecek
Tvlerden yada başka yerlerden öğrenmek Ailelerin haberi olmadan imkansız Genelkurmay bu konuda çok hassas davranıyor

bayram öncesi Bu mübarek Ramazan ayında bu şerefsizliği yapan Her kimse niyeti herneyse ,Rabbim bu dünyasınıda ahiretinide Kahreylesin..!!!

Geri