13 yaşında, ağabeyinden hamile kaldı

MG_eVİL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde, ilişkiye girdiği 13 yaşındaki kız kardeşi H.K.'yı hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan ağabeyi 18 yaşındaki M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

H.K. ise ailesinden alınarak İzmir Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

Seferihisar Nejat Hepkon İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi H.K., ailesi tarafından uzun süredir adet görmediği için dün Nejat Nepkon Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan muayenede H.K.'nın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine baba M.K. durumu polise bildirdi. Polisin ifadesine başvurduğu H.K., bir süre susmayı tercih ettikten sonra, Gelindamı Mevkii'ndeki ağıllarında çobanlık yapan ağabeyi M.K.'nın kendisiyle bir kez birlikte olduğunu söyledi. Polis, ağabey M.K.'yı gözaltına aldı. Polis, suç yerinin kendi sorumluluk bölgelerinin dışında kalması nedeniyle M.K.'yı, Seferihisar İlçe Jandarma Karakolu'na teslim etti. Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden ağabey M.K., işlemlerinin ardınan bugün sevk edildiği Seferihisar Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklandı. H.K. ise ailesinden alınarak İzmir Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

Olay karşısında büyük şok yaşayan baba M.K.'nın, olayın duyulmasının ardından eşiyle birlikte evlerini terk ettiği öğrenildi.

..::KAYNAK::..

anasını satım sapıklıkta artık kimse sınır tanımıyor ......

İşte töre işte adet diye kalkıp bu haberi mi kötüleyim.
Bkz. geçmişteki töreyi ve adeti karalamaya çalışan zihniyet.
Bu gibi durumlarda suç bana göre hep ailededir. Çocuğun
içinde bir pislik ve yatkınlık var ki dünyaca yanlış ve tabu
olarak kabul edilmiş enseste yaklaşıyor fakat zamanında
ruhunu aydınlatıp doğru yolu gösteremeyen ailenin
büyük bir eksikliğidir..

haha :D bide izmiri överiz sayarız.. al sana izmir..

Yazıkk yha yazıkk nolcak şimdi o kızın halii
nereye gıdıyor bu bızım milletimiz ;
bakalım sonumuz ne olcak

Boşuna dememişler Gavur İzmir diye....

Dini imanı olmayan biri çıktı işte..

neoluyor bizlere nasıl müslümanız biz iyice hıristiyanlara benzedik nasıl böyle birşey düşüne biliyorlar anlam veremiyorum bütün hayatımız seks olmuş yazık dünya hergecen gün kötüye gidiyor nerde o osmanlı zamanı çok arıycaz çooook

bu haberlere de iyice kıl olmaya basladım, sanki haberciler
palavra atıyorlar gibi geliyor.

bu millete birşey olduğu yok bunlar daha önce de oluyordu ama şimdi hemen hiçbir şey gizli kalmıyor. şuan ki sorunların hepsi daha önce bu gibi olayların "millet ne der?" korkusuyla sümen altı edilmesi değil mi?

Sizin Varda.. Ne oluyor...

Biri Diyor 3 Çocuk Yapın...

Haydar Baş'ın 3 Karısı...

Türban Devi İsmini Hatırlamıyorum 4 Karısı...

Bu Mudur Müslümanlık ???

Gevur Söylemi Neden Geliyor Takkeyeci Zihniyet'e İlk Tekmeyi İzmir Attığından Mı ???

Yoksa Kurtuluş Savaş'ının İlk Şehidi İzmir'den Geldiğinden Mi ???

Yoksa O Kadar Çok Karalamaya Ezmeye Çalışmanıza Karşılık İzmir'de Tek Bir Semt Bile Alamamanız mı ???

Türkiye'nin En Büyük Orospuları Samsun'dan Çıkar Neden Samsun Konuşulmuyor... En Büyük Travestiler Bursa'dan Çıkar... TürkiyeNin Kerhaneler Mekanı Bandırma..- Balıkesir Neden Konuşulmuyor... Yemiyor Yemiyor... İzmir bi Yerinize Batıyor O yüzden... :goz:

idam cezası olsaydı kesin ipteydi bunun boynu ah ki ne AH

sen ne diyorsun kardes akilli ol izmir ile ne alakasi var bu her yerde olabilir geri kafali olmayalim bu gibi vakalar her yerde olabiliyor

Geri