14 yaşındakii kıza okulda tecavüz edilmişşş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bl@ckheart

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
105npr5.jpg

14 yaşındaki kıza ilaçla tecavüz

SAMSUN’da ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki D.K. çay ocağında garsonluk yapan erkek arkadaşı 17 yaşındaki K.S.’nin kendisine bayıltıcı ilaç koklatarak...
....................

SAMSUN’da ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki D.K. çay ocağında garsonluk yapan erkek arkadaşı 17 yaşındaki K.S.’nin kendisine bayıltıcı ilaç koklatarak tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. D.K.’nın şikayeti üzerine K.S. gözaltına alındı.

Zeytinlik Mahallesi’nde ailesi ile birlikte oturan D.K., 3 hafta önce arkadaşına ders çalışmaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldıktan sonra erkek arkadaşı K.S ile buluşup sahilde bir süre gezdi. D.K. daha sonra K.S ile birlikte bir eve giderken iddiaya göre burada tecavüze uğradı. Eve geç gelen D.K. tecavüze uğradığını ailesine anlattı.

Ardından karakola giderek K.S.’den şikayetçi oldu. Cumhuriyet savcısına ifade veren D.K. sanığın kendisine tecavüz ettiğini belirterek, “Kendisiyle 1 yıldır arkadaşlık yaparız. Sık sık benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyordu. Öğle saatlerinde bir eve gittik. Kimse yoktu.

Bir süre oturup konuştuk. Bana bilmediğim bir şey koklattı. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Kendime geldiğimde akşam olmuştu. Üzerim çıplaktı. K.S. de yatakta çıplaktı. Benimle ilişkiye girdiğini söyledi. Ben de ağlayarak elbiselerimi giyip evden ayrıldım. Eve geç kaldığım için annem sorunca başıma gelenleri ona anlattım. Başıma böyle bir şey geleceğini bilmediğim için eve giderken bağırıp yardım istemedim. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

D.K.’nın ifadesi üzerine harakete geçen polis, ilköğretim okulu önünde çay ocağında garsonluk yapan K.S.’yi gözaltına aldı. K.S. ifadesinde D.K. ile ilişkiye girmediğini söyledi. Doktor raporuna göre D.K.’nin bakire olduğu ancak, ters ilişkiye girdiği anlaşıldı K.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

insanlık kalmamış bunlarda:(:(

eden bulur.elbette onun da bi kız kardeşi vea tanıdıı vadr.ona da yapsınlar da görsün...

Bu türleri hayvan sınıfınada koymuyorum.

tube tube nasıl bişe ya bıde ılkokul cocuuu kızda manyaklık gıdılırmı ewe ne gunlere kaldık yaa ALLAH KORUSUN KIMSENIN coluna cocuguna bole bişe gelmez inş. Allah bu tıplerı bıldıı gıbı yapsın ŞEREFSİZ HASIYETSIZ KİŞİLİKSİZ yaratıklar

cezaevinde ne yapacaklarını bilirler müebbetçiler :D

boyle serefsızlere aynısını yapacan ınsan ıcıne cıkamasınlar dıye

taksım meydanına cıkarıp meydanda sallandıracaksın boyle ınsan sıfatındakıler

size garip glebılır ama boyle tecavüz eden hayvandan bıle daha aşagılık yaratıkları idam edceksın ya...hapishanede umarım bıtaraflarına birseyler sokarlarda erkeklıgınden olur...kız ne yapsın peki; üstelık okızın yaşı daha cok genç ne yapcak bundan böyle yazık ya psikolojı bozuldu ve hayatı boyunca devam edcek :( erkeklerden nefret edcek ;belkı ıntıhar edebılır veya dilim varmıyo ama umarım kötü yola düşmez:( acıdım ya yazık​

şerrrefsiz. getirsinler benim paşaya. oda ona bi ters yapsın.

eden bulur.elbette onun da bi kız kardeşi vea tanıdıı vadr.ona da yapsınlar da görsün...
kardeş iyisinde onun kızkardeşinin ne suçu var. kimsenin başına gelmesin ve suçu işleyen çeksin cezasını. suçsuz olan değil. her koyun kendi bacağından asılmalı..

Bir Kutu benzin , halat, Kibrit ve Bir fincan kahve .. Bağla mına koduğumun şerefsizini, ver benzini, geç karşınısa, iç kahveni... :vur​

Ne Bekliyorsunuz ki. Forumlarda "Metro çıkışı etek altı", "Sınıftaki kızı bodrumda ..." gibi gizili çekimleri izleyerek altına helal be süpersin, ellerin dert görmesin, Teşekkürler vb. naraları atanlar yarın birgün onlardan bir tanesi kendi kardeşleri sevgilileri vs. çıksa acaba nasıl olur diye merak ediyorum. Başkalarında değil suçu önce kendimizde arayalım. Bir kişi değişir, tüm dünya değişir mantığı. çaktınız siz olayı :)

ya her şeyi anladımda 1 senedir ilişkiye girmek istiyorum diyen birisiyle bu kız nasıl bir evde yalnız kalır?

eğitim şart!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri