15 Temmuz' dil sürçmesi

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is
'15 Temmuz' dil sürçmesi - an itibariyle tükürülen yalandı!!!

Başbakanlık'ta yeni kabinesini açıklayan Başbakan Erdoğan, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın yemin etmeyen milletvekillerinin vekilliklerinin düşürülmesi için '15 Temmuz son gün' açıklaması hakkında 'sürçü lisan' dedi.

Başbakan Erdoğan yeni kabineyi açıklamasının ardından soruları yanıtlarken Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın "Yemin için 15 Temmuz son gün" sözlerini de değiştirdi.

Erdoğan "Grup Başkanvekilimiz sürçü lisan etti" dedi.

kaynak : gggmedya.com - Haberler

Ben ce de AKP li Elitaş bu şekilde konuşarak çok yanlış yaptı.Bu tip açıklamalar CHP lilerin içi boş efelenmelerine kendi çaplarında meydan okumalarına sebep oluyor.Oysa bırak kendi hallerine zaten ne yaptıklarını bilmiyorlar debelenip dursunlar

Kaldı ki Milletin CHP ni yemin etmemesi ile uzaktan yakından ilgilendiği yok. Fener in küme düşüp düşmemesi ki milletin şuan tek konuştuğu şey.İnsanlar CHP nin içi boş şovuyla değil Spordaki şikeyle meşgul

Zaten Türkiyede aradığı desteği bulamayan Kemal Kılıçdaroğlu çareyi yunanistanda ve diğer AB ülkelerine yalvarmakla arıyor mektuplar falan yazıyor gerçi avucunu yalayacağını kendiside biliyor

çıraklık dönemi: provakatör, provakasyon. Kalfalık dönemi: sehven hata. Ustalık dönemi: sürçülisan

G K A sana tamamen katılıyorum yabancıların mük edinmeleri ile ilgili değişiklikler falan hepsi şke olayı ile sümenaltı oldu gitti.

akp .. bdp den seçilip hapisten çıkarken niye bu kadar ses çıkarmamıştı.... sizi oralarda da görmek isterdik..

G K A sana tamamen katılıyorum yabancıların mük edinmeleri ile ilgili değişiklikler falan hepsi şke olayı ile sümenaltı oldu gitti.

Bende sana tamamen katılıyorum. Ayrıca sadece sümenaltı olan o konu değil ki mesela Avustralya sahillerinde kıyıya vuran köpekbalıklarıda sümenaltı oldu

Bende sana tamamen katılıyorum. Ayrıca sadece sümenaltı olan o konu değil ki mesela Avustralya sahillerinde kıyıya vuran köpekbalıklarıda sümenaltı oldu

Amma velakin kimseler o haber için kılını kıpırdatmaza ama yabancılara mülk ednme kolaylığı veren yasa bizim geleceğimizle ilgli.
Olayların olmasında rolü olanlar tartışmaları çıkartanlar aynı olunca bir gariplik olması muhtemel.
Bu arada japonyadaki reaktörlerde sorunlar hala devam ediyor. Bizdeki nükleer yapımına köstek olmasın diye her ne kadar fazla haberi yapılmasa da dünyamız için oldukca ciddi sonuçları olan bir olay.

Geri