15 yıldır uyuyamıyor !

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
65 yaşındaki Zülfi amca 15 yıldır uyuyamıyor.

225432.jpg

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ikamet eden 65 yaşındaki Zülfi İpek, uykusuzluk hastalığına yakalandığını ve 15 yıldır uyuyamadığını öne sürdü.

50 yaşına kadar çiftçilikle uğraşan ve o güne kadar ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan İpek, 15 yıl önce ortaya çıkan uykusuzluk problemi nedeniyle adeta işkence çekiyor. Zülfi İpek, uykusuzluk hastalığının geçici olduğunu düşünerek sabah saatlerine kadar televizyon izlediğini belirtti.

İpek, "Uykusuzluk hastalığına yakalandıktan sonra her yolu denedim. İki ay Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüm. Burada netice alamadım daha sonra Elazığ'daki hastanelerde tedavi gördüm. Birçok doktor gezdim, uykusuzluk hastalığıma çare bulunamadı. Bu hastalığa hiçbir anlam veremiyorum. 15 yıldır uykuya hasret kaldım. Bütün gün uyumak istiyorum. Ancak başaramıyorum" dedi.

Zülfi İpek'in uykusuzluk hastalığı en çok eşi Esma İpek'i rahatsız ediyor. Kocasının rahatsızlığı nedeniyle sıkıntı çektiğini anlatan Esma İpek, "Eşim 24 saat ayakta. Sabaha kadar geziyor, oturuyor uzanıyor, gözüne uyku girmiyor. Tam 15 yıldır bu çileyi çekiyor. İlk başlarda uyuyamadığı zaman ben de çok sıkıntı çekiyordum. Şimdi biraz alıştım, ama yine de onun bu hali benim de uykumu kaçırıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak

yuuhh 15 sene ne demek yaw :S :S :S

yazik kadincagiza rahat vermiyor bi uyutmuyor :saskin

çok kötü bişi
Allah yardımcısı olsun

Durum gaLiba psikoLojik...
Ama 15 yıLdır nasıL uyayamıyor ki ? Garip...

bence günde 1 saat bile olsa uyuodur

15 yıldır hiç. çok abartı... bi uzman bile kabul etmez bunu

eder mi :saskin

Sanırım bu benim geleceğim...Teşekkürler...

hayatta hiç tahammül edemeyeceğim şey uykusuzluktur:( Allah acil şifa versin.

İnsan gün içinde yaşadığı stresi uyku içerisinde tedavi görerek atıyor bu adamcağız baya bi sarsılmıştır Allah yardım etsin şifa versin inş.

Kötü bir hastalık tıp diliyle ( insomnia ) ama bu hastadaki daha uç bir durum olsa gerek Allah acil şifa uyku versin.

Geri