150.000 ADET Universal Drivers KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

Ultra Iso programı Indırıceksın kardesım Ondan sonra bu ındırdıgın Drıverlerı dırek Ultra ısoya kaydır ondan sonra Drıverlerı goreceksın Programın ıcınde onları masaustune at . en kolay yoldan boyle anlatılır heralde. =)

tanıması gereken hiç bir sürücüyü tanımadı boşa uğraşmayın

Ben Bu yazılımı indirdim Ultra iso ile sıkıştırılmş iso çevirdim ve DVD yazdırdım malesef hata verdi çalıştıramadım Acaba nerde hata yaptım bilmiyorum

bosa tskkür yine 2 cd bosa gitti kota bosa gitti zaman bosa gitti anlatta bilelim isin sirrini yapanlar yazsın suraya bisiler kardesim

kardeş bende bi şey anlamadım bu cd den indirdim iso dosyasını açıp cd ye çektim içinde yüzlerce dosya var ama karmakarışık ne nerde anlamış değilim ve driver da bulmuyor. bi çok kez denedim. acaba farklı bir yöntemimi var. ama yinede eline sağlık güzel bi çalışma

arkadaşlar bu programı arıyorum ama bulamadım aynen aramaya bunu yazıyorum "Ashampoo Burning Studio 2009" alakası olmayan şeyler çıkıyor yardımcı olursanız memnun olurum

Ya bakın guzel arkadasLar ultra ıso programı vardır arattırın bulursunuz hackhell da onu ılk etapda ındıreceksınız ardından bu drıverlerı ındırıp ona mount edeceksınız hepsı bu sonra alın ıso programından mountladıktan sonra atın masaustunuze bu bu kadar basıt.yıne anlamayan arkadaslar konumun altındakı kurulum bılgılerını okusunlar. eger anlşamıyorsanız yapmayı hıc bulasmayın .

bu tur programlar bişiye yramıyor benden soylemesi yanlıs anlama arkadasım paylasımını için demiyorum sadece ben bunun gibi 2 kez 50 bin ve 100 bin olan versiyonlarını indirdim bir tane bile driver bulmuyor en basitlerini bilee benim işime yramadı attım gitti buda aynı sanırım ama bilemiyorum kullananlaryorumlarını yazabirler

evet bende daha önceden 50000 ve 100000 universal driver diye bişiler indirmiştim onlardan beklediğim verimi alamadım inşallah bu paylaşımınızda istediğim sonucu alırım kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa menun kalırız teşekkürler

evet bende daha önceden 50000 ve 100000 universal driver diye bişiler indirmiştim onlardan beklediğim verimi alamadım inşallah bu paylaşımınızda istediğim sonucu alırım kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa menun kalırız teşekkürler

Ben Bunu Bızzat Indırdım Denedım .Icınde Gercektende 150. bın adet Drıver Var Ve Gercektende İşe yarıyorLar.

eyw aga sağol işime yarıcak bi paylaşım

cok saol driver arama sıkıntısından kurtardın

Çok güzeL bi çaLışma.. Emeğine sağLık...

Ama bu DriverLarın içerisinde, Vista uyumLu DriverLar da mevcut mu ?

Çok teşekkürler kardeş. Gerçekten işe yarayacak bir paylaşım

çok harika bi payLaşım çok teşekkürLer emeğine sağLık ..

150.000 ADET Universal Drivers KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

150.000 ADET Universal Drivers tam 1.5 Gb'lık arşiv, sıkıştırılarak sadece 100 Mb.'a indirildi.

Aklınıza gelebilecek herşeyin driver'ını bu arşivde bulabileceksiniz. Bu fırsat kaçmaz arkadaşlar.Artık ondan bundan yardım istemek, internette google'da driver ararken kaybolmak geride kaldı, bütün sıkıntılara son veriyoruz.Sadece yapmanız gereken bu 100 MB.'lık imaj dosyasını bilgisayarınıza indirmek ve Ultraİso veya benzeri bir program ile CD'ye yazmak. Bu kadar basit arkadaşlar, artık başkaları sizden driver isteyecek...Güle güle kullanın...

Güle güle kullanın...

Boyut: 95.78 MB.

http://rapidshare.com/files/198754295/150000.UD.2009.rar.html

Çok güzeL bi çaLışma.. Emeğine sağLık...

Ama bu DriverLarın içerisinde, Vista uyumLu DriverLar da mevcut mu ?

abi ben saha öncede yazmıştım ve tekrar yazcam . bu paylaşım gerçekten çok güzel indirip bi dvd ye yazdırdım ultra iso lan ve içinde olmayan driver yok . =) buda tabi sizin kaliteniz ve hackhell in paylaşımdaki kalitesinin ayrıcalığı tekrar teşekkür ederim ellerinize sağlık... iyi forumlar

Geri