- 16.02.10 Salı Kuponu -

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
sal-3.jpg

Ben oLsam Real madrid maçına oynamazdım çünkü R. Madrid Tarihi boyunca Lyon u Lyonda hiç yenememiş ama inşallah Tutar

Kupon tutar aga.. HayırLı oLsun.. Ben iLk 11Leri bekLicem kupon yapmak için.. :D

dai geçen hafta içi salı günü 2tlye 298tl yi Derby - Newcastle maçında 4-6 gol oynayarak kaçırdım :S 3-0 btti..

cumarteside porto macına handikaplı 0 yazdm 1.962 tl gitti =S 0-0 bitince..
bgün az bşyler yaptım bakalım hayırlısı dedik oynadık..

ilk 11 beklcektm de oranlar sürekli inişte ya sabh oynayamadım derse yetşcem die bi geldm oranlar düşmş :S maç saati gene düşcek..

Real Lyon'u ezer geçer, Lyon eski Lyon değil, ben bu kuponda Cardiff maçının sakat olacağını düşünüyorum.

Real Lyon'u ezer geçer, Lyon eski Lyon değil, ben bu kuponda Cardiff maçının sakat olacağını düşünüyorum.

INCL de sevdiğim 2 takımın maçı.. özellikle West Bromwich Albion u cok severim adamlar açık açık oynuyo hiç kapandıklarını görmedim bu günde kadar..gol dedinmi aklıma west bromwich geliyo =) üst olur gibi geldi oynadım sevdiğim takımlar beni yanıltmazlar umarım =) bakalımm hayırlsı..

Lyon galip şuan, gerçekten de ters geliyor Madrid'e. Mert haklı çıktı. Cardiff de 1-1 devam ediyor. Kupon yatacak gibi.

gümledik yine =D

1,5 üst hangi siteden oynuyosun

kanka tüyoda vermiyosun hiç ne oranlar bulmuşsun ;)

iddaa bulan çok azdır bugün maçlar çoğu ters bitti

yazık oLmuş KaRma dai =)

ben de LiLLe-Fb maçına 3-1,
CLub Brugge-VaLencia maçına 1-1,
Ajax 1-2 Juve maçına 1-1 oynamıştım hepsi tek goLden gitti,tutsa 1e 400 =)

kanka tüyoda vermiyosun hiç ne oranlar bulmuşsun ;)

iddaa bulan çok azdır bugün maçlar çoğu ters bitti

Kanka biLirsin iLk yarı 2. yarı ben çok buLurum =) Oley.com açıLmış ordan yaptım bi çıtır.. 3 gündür tek maçtan yatıyor kuponlar =)

yazık oLmuş KaRma dai =)

ben de LiLLe-Fb maçına 3-1,
CLub Brugge-VaLencia maçına 1-1,
Ajax 1-2 Juve maçına 1-1 oynamıştım hepsi tek goLden gitti,tutsa 1e 400 =)

Maç skoru oyunu zor hele hele çok maç oynayınca =)

Geri