16 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edip, 5 Kişiye Pazarladı

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
16-yasindaki-kiza-tecavuz_o.jpg

İstanbul Esenler’de kaybolduktan 4 gün sonra perişan halde bulunan 16 yaşındaki H.G., 6 kişinin tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

Bir tekstil firmasında çalışan genç kız, 20 Nisan akşamı eve dönmedi. Polisin soruşturması sürerken H.G., 4 gün sonra Bakırköy sahilinde bulundu. 20 Nisan günü işten geç çıkınca bir arkadaşının yanında kaldığını söyleyen H.G. şunları anlattı: "Sabah işe giderken daha önceden tanıdığım H.P.’yle karşılaştım. Beni evine kahvaltıya çağırdı ve kahvaltıdan sonra bira içirdi. Ben sarhoş olunca tecavüz etti. Eve kapatıp dışarı çıkmama izin vermedi. Akşam saatlerinde isminin C. olduğunu öğrendiğim bir arkadaşını çağırdı. O da bana tecavüz etti."

Elimde 18 yaşında kız var

Zorla tutulduğu evde daha sonra H.P.’nin "Elimde 18 yaşında bir kız var" diyerek çağırdığı 4 kişinin daha kendisine tecavüz ettiğini ileri süren H.G., "Adamlar eve geldikten sonra bana zorla içki içirdikten sonra sırayla tecavüz ettiler. H.P. adamlardan 25-30 TL para aldı. H.P.’nin annesi eve gelince beni teras katına sakladıklar, ölümle tehdit ettiler. Daha sonra beni gizlice evden çıkarıp Bakırköy sahilinde serbest bıraktılar." Polis kimlikleri belirlenen şüphelileri arıyor.

Kaynak:http://www.haberajans.com/habereGit...-kiza-tecavuz-edip-5-kisiye-pazarladi-haberi/

yuh ya medeniyetten haberleri olmayan şerefsizler küfrediorum içimden yazamıorum ama yemin ederim tüm lanetim onlarla allah belalarını versin

nasıl anne nasıl insan bunlar yazık ya
gencecik masum bi kız ne zararları var kızın onlara hayatını mahvettiler şimdi :(

Geri