Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolun... bray ve bohemian maçlarının büyük bir ihtimalle berabere biteceğini yaptığım hesaplar çok net gösteriyordu, kuponlarım patlasada hesaplarımın doğru çıkması beni mutlu etti. :001_smile: drogheda maçında yanıldım, bu maç tüm kuponlarımı patlattı. :angry:
dundalkın bir süpriz yapabileceğini düşündüm, berabere kalması bile büyük süprizdi nitekim çok zor yenildi, beraberliği kurtarabilirdi. bir yerde risk alıp ters oynamak gerek bu nedenle dundalkın kaybetmiş olmasına kafayı takmıyorum, drogheda maçında nasıl yanıldığıma kafayı taktım, nerde hata yaptım onu düşünüyorum şimdi ... :confused1:
basel maçında risk aldım, bazı yerlerde ters oynamazsan kupon tutmuyor, anlayacağın şeytana çalım atıyorum çalımı yerse golü atıyorum kupon tutuyor böylece herkes gibi yatmıyorum, paraya acımıyorum bu nedenle rahatım para benim köpeğim gibi
haklısın kopenhag maçı berabere bitebilir, berabere biterse moralim bozulmaz ama lille kazanırsa gene nerde yanlış yaptım diye kafaya takarım ...
Şeytanı çalımladım ama mönchene takıldım Mönchen kazansaydı güzel para geliyordu. (Dortmundu darmadağın eden mönchenden eser kalmamış, 1-0 öndeyken 1-3 yenildiler adiler)