17 Ağustos'un diğer yüzü...

dolphins insanların kafasını karıstırma. böyle seyler olamaz.o kaddar

olmaz deyip gözlerinizi kapamaya devam edin.
bence adamların önümüzdeki 50 sene için tüm planları hazır.

KaRma' Alıntı:
Muhahahhaa Hatta zuhahahaha... GeyiQ & Mizah'a açsaymı$sın ke$ke dostum :)

Karma bunlar doğru kanka hiç bence gülmeyin .

Amerikanın büyük ortadoğu projesi için yapmıcagı şey yoktur.
buda bunlardan birisi ama en sağlamı
hareket 03:00 de olmuşsa taktonik plakaları gitme süresi 1 yada 2 dk olur.
deprem 3 dk sürdü yani hareket:03:02 de oldu 03:05 de bitti

Yapay depremlerin olmaması için hiç bir neden yok.
yer kabuğunun katmanları arasında müthiş basınçı çıkarmak depremin oluşmasını( ki bu yapay olduğu için doğadakinden daha çok şiddetli depremler) oluşmasını Sağlar...

A.B.D eğer karşısında çetin cevizler çıkarsa bu taktiği uygular.

BazıLarı Kendi $ahsıma Ait oLdugunu Zannetmi$ gALiba ALINTIDIR ARQADA$LAR ALINTI...VE BEN BUNLARA İNANIYORUM SADECE BU BENİM DÜŞÜNCEM...!

bence de saçmalıktan başka bişey değil...bu bir deprem amerikan filmi değil...

ARKADAŞLAR YAZARIN İSMİNİ HATIRLAYAMADIM AMA BU CÜMLELER " HAARP" ADLI KİTAPTAN ALINTILARDIR.AYRICA ABD 'NİN BU BU PROJE ÜZERİNE CİDDİ ARAŞTIRMALAR YAPTIĞI O KİTAPTA BELGELERİYLE VERİMEKTEDİR. MERAK EDENLER AŞAĞIDAKİ LİNKE BAKSINLAR. CİDİİ BİR KONU. DEĞİNEN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.
"http://www.antrak.org.tr/gazete/012001/mutlu.htm"

bence bunlar saşma değil.....abd son yüzyıl içinde aklınızım alamayacağı kadar silah üretti..ve bu silahları denedi.....fazla bilgi için çok kitap okumalısınız........bence bu doğru....

bukadar mı paranoyak olduk yaa şaka gbi evet o bahsedilen teknoloji mevcut evet deneniyor ama bizim ülkemizinde istihbaratı armut toplamıo heralde bu arada o osman durmuş denen adamı savunan yazı gönderip soora siyaset yapmayın deme bence arkadaşım çünkü o adam gelmiş geçmiş en kötü sağlık bakanıydı bunu tıp çevresinde herkez bilir...

ERHUN ARKADAŞIMIZA KESİNLİKLE KATILIYORUM.
"AYDOĞAN VATANDAŞ'ın" KİTABINDA AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BU KONUYA DEĞİNİLMEKTEDİR.ARKADAŞLARIN YORUM YAPMADAN ÖNCE BU KİTABI OKUMASINI YADA İNTERNETTEN "HAARP PROGRAMME" DİYE YAZARSANIZ EMİNİM.YETERLİ BİLGİYE ULAŞIRSINIZ.

tamamen doğru ama eksik bir konu.bu konunun devamıda var.deprem öncesi usa'da çekilen bir filmde.cnn muhabiri,kasımda başkanımızın gideceği türkiyede,7.8 şiddetinde deprem oldu diyor.marmara bölgesinde diyor. budamı saçma?deprem öncesi haziranda vizyona giren bir film hemde bu film.amerikan başkanının yıllık gezi programı ocakta düzenleniyor.ve filmin çekimleri şubatta başlayıp hariranda vizyona giriyor.ve ağustosta deprem olduktan sonra muhabirin dediği gibi kasımda başkan türkiyeye geldi.....

bence bu sözlerin dogruluk payı cok yüksek kesinlikle sacmalık degil

öncelikle, bu bir teori değil ki saçma(teori) olsun!.. Bunlar zaten gözümüzün önünde duran ''acı ama gerçek'' olan realiteler... ayrıca türk istihbaratının sağlamlığından bahseden arkadaşlara tek sözüm; adamlar 100 yıl önceden senin tarlana(özellikle doğuda) miğfak tohumlarını ekmiş , kendi tarihlerini bırakıp (ki zaten tarihleri yok..), senin araştırmaya üşendiğin veya bi takım politikalarla utandırıldığın(dini ve milli yönden) kaç asırlık tarihini araştırıp, senin bütün ulusal karakteristik ve zihinsel yapını çözüp fomüller geliştirmiş... ve belli aşamalardan sonra da bu formülleri ekonomik ve siyasal yaptırımlarla da uygulamaya koymuş ve hala koyuyor da... işte bu olay da bunun bir sonucu olarak karşımıza çıkmakla birlikte; senin de bu durum karşısında ev sahibi bir ülke olarak; insanlarının canı sapır sapır dölürken ne kadar güçsüz ve basiret kaldığını gösterir... Siyasal ve ekonomik üstünlüğün yoksa istihabratın bile seni kurtaramaz... Tepedeki adamlarının da biraz cesareti olacak... Atalarımız nasıl derler: Balık baştan kokar..!

bencede bu teori saçma geldi ama HAARP programı ile ilgili gelişmeleri bende takip ettim .Yapılan yorumlar yapıcılıktan uzak sadece yalan yada değil mahiyetinde kalıyor.Ben böyle durumlarda basit düşünmeyi tercih ediyorum .Olabilir;o vakit durmamak ve çalışmak gerekli ve projeyi konunun uzmanı arkadaşların ayrıntılarıyla takip etmesi gerekli hatta olmasa böyle bir şeye acaba olabailirmi diye takip etmeleri gerekli .Olmayabilir;o zaman bizi teknolojilerinin yüksek olmasi ile sindirmeye çalışıyolar denilebilir ve paniğe gerek olmadığı sonucu çıkar.Siz bu basit düşünceleri olumlu yönde kompleksleştiriniz lütfen.Herkes inandığından daha öteye geçemez büyük işler yapabileceğine inanan bir toplum olabilmek dileğiyle.Sağlıcakla kalın ,kolay gelsin çalışmalarınızda

ben o gece adapazarindaydim ve olanlarin deprem den daha degisik bir sey oldugunu farkettim ve arastirdim sonuc gereken yerlerde zaten tartistik

inanıyorum...nedense bana çok mantıklı geldi tüm bu yazaılar...paylaşım için teşk..

bende depremzedeyim (ATEŞ TOPLARINI) bende gördüm tam 17 ağustos 1999 saat 12:30 da teyzemlerin evine gittim abimle teyzemler yurt dişinda oldukları için bize dedik hırsız filan girmesin diye gittik keşke gitmez olsaydık avcılar denizköşlerde saat geceyi geçiyordu gördüklerimize inanamadık dev ateş toplu gördük gözlerimize inanamadık ve dedik ki nükler bomba atıldı ve ölecegimizi düşündük duvarlar ustümüze gelimeye başladı zor attık kendimizi evden yanımıızda yıkılan evden gelen cıglık sesleri her tarafın toz dumanı içinde kalması sanki savaşın ortasındayız gibiydiher taraftan tugla yagıyordu tam bir cehennemdi.

uçmuşsunuz abi siz

paranoyaklık durumunda fikirler bunlar

depremler yıllardır oluyoo

10 yıllık geçmişi yok ki bunun

1480 yılındada mı amerika vardıda sismik dalgalarla istanbulda deprem oldu

yapmayın allah aşkına

abd yi sevmiyoz israil küçük şeytan ok de

abartmamakta lazım

Geri