17 Ağustos'un diğer yüzü...

kardfeşim böyle saçma bişey okumadım,zavallı pkk 1000 atom bombası gücünde sarsıntı yaratsaydı kürdistanı kurar dünyaya hakim olurlardı:)

Eevt bu olay doğru arkadaşlar w.tesla böle bi makine icat etti öncesinde birçok şey daha ama bu makineden sonra yok oldu ortadan...O gece bir usa gemisinin gölcükteki o bölgeye bir makine (büyük boyutta)indirdiğini anlattı ama kimse kaale almadı...Orda olan apartmanımızdan ablasını ve babasını kaybeden komşumuz ve depremzede tanıdıklarımızdan biride bize şunu anlattı: Akşam balkonda oturuyorduk ablamla ilerde açıkta bir gemi gördük gemi aniden durdu orada biz bi sorun mu var derken birde baktık denize bişey indiriyorlar...Biz bu ne ya fln diye konuşuyorduk ve ablam aa dur babamın dürbünü alalım dedi ve getirdi ya heralde bizim gemimiz fln derken dürbünle bakıyordum ki geminin üzerindeki usa bayrağını gördük ve yazısını gördük...ne olduğunu anlayamadan gemi uzaklaştı boş zinciri yukarı çekip ve birkaç dakika sonra o yerden inanılmaz büyüklükte dev bir ateş topu yükseldi sanki heryer kıpkırmızı oldu ve baktım sallanıyoruz ablam içeri babama koşup ulaşmaya çalışıyordu...Ben şoktaydım kalakaldım ve bina çöktü...Ben balkonda olduğum içiçn balkonla yere çakıldım ...kendime geldiğimde çadır tipinde bi hastanede idim ve br kaç kırıktan başka birşeyim yoktu ama ablam ve babam artık yoktular...Bizim binadan ben ve komşumuzn 12 yaşındaki kızı dışında kimse kurtulmamış...Toplu gömüldüklerinden bekletilmeden naaşlarına asla ulaşamadım...Ordaki birkaç kişiye derdimi anlatmaya gördüklerimi söylemeye çalıştım ama kimse dinlemedi...Herkes hayal gördüğümü yada travma geçirdiğimi söyledi ama yalnız değildim benim gibi gören 1-2 kişi daha buldum o hastanede duyduklarımı işitip bana aynını anlattılar onlarıda kimse kaale almamış...İyileşip ayaklandığımda içlerinden birini alıp askerlere gittik durumu anlattık ve içlerinden biri daha yukarı bi mevkiyi aradı...Olanları umutla dinliyorduk ama bi terslik olduğu belliydi asker konuşmasına artık sadece şu şekilde devam ediyordu:"peki efendim,anladım efendim,elbette efendim siz hiç merak etmeyin" kimi veya nereyi aradı bilmiyorum ama bize bu konu hakkında konuşmamamızı böyle birşeyin olamayacağını fln söyledi ve bizi postaladı..Az önce bize deli gibi inanan adam gitti yerini başkası aldı...O zmn hiç şüphem kalmadı haklıydık ve üstü örtülüyordu...Biyere çıksak kim bilir bizi nasıl yalanlarlardı...Başta denemeden vazgemedik ama hep aynı olay benzeri şeyleri yaşadık ve pes ettik.....

arkadaşlar bunlar aynen bize anlattıkları isyan ederek ağlayarak anlattı ve apartmandan taşındı....Ailemin hatıralarınla yaşıyamıyorum dedi ve gitti...Biz bu konuşmayı hiç unutmadık...

Aradan yıllar geçti ve The prestige adlı prestij filminde tesla adınla karşılatım..Tasvir edilen kişi klonlamayı ve daha bir sürü şeyi icat eden bir deha mucitti....Sizcede bu şaşırtıcı değilmi? Filmdede aynen bir anda ortadan yok oluyordu.....

BÖYLE GİDERSEK BİZİM BAŞIMIZA ÇOK DAHA MÜSİBETLER GELİR

Burada yaşanan perde arkası olayların anladılması neden yasaklandı depremden sonra bazı ittialar ortaya adılmışdı....

Teşekkürler. Eline sağlık

Bu yaralarımızı deşmekten başka bir şey değil..Birakında acılarımızla yaşamaya çalışalım..

ßu paronayak olay değil, ßunlar vatan milet sakarya adapazarı ßey pazarı ßit pazarı edeßiyatıyla hazırlanmış politik projeler... ne yazıkki en acı olaylarımızdan ßile siyasi rant sağlamaya çalışan kirli ßir siyaset tarzımız var tıpkı şehit cenazelerinde olduğu gißi.... çok unutkan ßir miletiz ve selam oysa olay günü ve sonrasında ßizzat ßilim adamlarımız tarafından araştırmalar yapılmış deprem gerçeği tüm ayrıntılarıyla anlatılmıştır bknz 17 ağustos depremi..... ayriyeten ßinlerce yıldır devlet geleneği ve siyasi tecrüßeye sahip tc. devletinin ßöyle ßir olaydan ßihaßer olacağını düşünmek deyim yerindeyse ahmaklıktır.

yahu her b.kun altından abd çıkıyo kaşınıyo bunlar ha

Geri