1999 depreminde garip olaylar

OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.
ALINTIDIR

Evet öyleydi o gece uyku tutmamıştı diğerlerine pek inanmadımda bunu gözümle gördüm yani çok büyüktüler gök kıpkırmızıydı.. :(:(

müslümanlıkta günümüze gelinceye kadar bir çok akıl alması zor mucizeler gerçekleşmiştir. ben bu olayların tümünede katılıyorum

herbirinin nekadar doğr olduna bi laf diyemem ama allahın kerametine lafımız yoqtur

olay bilmemkaç: enkazdan çıkan yaşlı bir amcaya su vermişler istemem ben enkaz altında kalorifer tesisatından bol bol su içtim demiş... sonra gidip kalorifer borusundan akan suya bakmışlar simsiyah bir su fakat adam gayet sağlıklıymış...
arkadaşlar ordu hakkında söylenenler için şunu hatırlatmak istiyorum: ordunun içine bazı tarikatlar sızmıştır bu kanıtlanmış bir şey fakat asla bir subay olamazlar bu yüzden subayları b.klamaları gibi bir durum olabilir...
+
bir makina mühendisi anlatıyor: amerikanın hazırladığı bir silah deniz altında denendi çıkan ateş topu ona aitti ve beklenenden çok büyük bir etki gösterdi... ama amerika bunun olabileceğini biliyordu bilmeseydi yardım gemisini 2 günde yola çıkarması mümkün değil düşünün büyük bir gemi ne ara yüklendi ne ara o kadar malzeme bulundu ve yola çıkarıldı... amerika bunun olabileceğini biliyordu... ve o zamanın amerika başbakanı neden bizi ziyarete geldi neden böle bir ekstra vardı.... bunlar olası şeyler...

ben depremde göcük altındaydım yaşadım bunu bunların bir teki doğru diye bilirim sadece oda yıldızlar sadece gerçekten çok sayıda vardı ve gerçektende çok yakındıbuna kanaet getirebilirim arkadaşlar

x5xkorayx5x' Alıntı:
Bunu çoğunuz bilir mutlaka

Ben sadece anlatılanları yazıyoruym herhangibir kasıt yoktur ve kesinlikle sallama değildir.

O gece anlatınlanlara göre Gölcük Askeri üstünde kutlama varmış ve yine anlatınlanlara göre -ben sallamıyorum- Kur'an-ı Kerime yapılmadık ieyler yapılmış.Deprem olduktan sonra dalgıçlar denize dalıp cesed arıyorlarmış ve korkuyla su yüzüne çıkmışlar.

"Ne oldu?" diye soranlara

"Domuz ölüleri var ve hepsinin üstünde üniforma var" demişler

Bilmeyenlerin bilmesinde fayda görüyorum.Depremin merkez üssü tamda Deniz Kuvvetleerin gölcükteki komutanlığıdır.Bu olaylar olurken hiçbir kamera içeri alınmamıştır

Sadec duyduklarımı yazdım.Bunu da anlatan bir değil yüz kişi.Bizzat yaşayanlar bileher kelimesi aynı olmasada değişik şeyler yaşanmış yine de ama anlatılanlar hep aynı.

tekrar söylüyorum bu olayı çoğu kişi bilir ama ben sadece bilmeyenler için yazdım

Saygılarımla

gözünle gomediğin yada kayıtlı bir goruntu olmadan nasıl boyle bır sey soylıyebılırsın bilmezmisin bu gun taikatler askeriyeye iftira atmak için her fırsatı kolluyor o gun golcuk dekı donanmadan kurtululup ertesı gun mahalleye gelen bı komsunun akrabası vardı merkez bınaya yakın bır hafta sonra kafası kendıne geldı boyle bır sey yoktu dedı burda bırseyler anlatanların cogu olayları yasamıs yada yakınında olmus kısıler o gunler aklıma gelıyo golcukten her gecısımde 17 agustos aklıma gelıyo lutfen hurafelerı yazmayın ben ateş topu gordum dıyorum cunku o ısık sayesınde kardesımı dısarı cıkarttım yıldızlar yakın dıyorum o gece balkonda yıldızları ızledık

bu olay sonucunda cok ınsan acı cektı cok aıleler ortadan kalktı ya konu resmen hurafe yerı olmus cok uzuldum uzun zamandır sıteye gırmıyodum

Amerıka olayını bende duydum dahası bı sıtede okumustum hatta o gunku saglık bakanlıgının o amerıkan yardımını almamasının sebebı bu dıyorlar ama buda muallaklı bı konu

OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

Ben sahsen bunları gordum ve o aksam zaten uyuyamamıstım depremde beni balkonda yakaladı zaten valla nasıl evden kendimi attım bilmiyorum

Allah kimseye bidaha yasatmasın...

depremi enkaz altında geçiren birisi olarak şunu söylemek isterim ki denizden ateş topu çıktığı doğru.. diğerlerini bilemem ama

digerlerini bilmem ama bunu bana türkiye de bir cok kisi anlatti

paylasim icin sagolsin

dogru olma ihtimali war benim cewremdeki insanlarada bu tur olaylar olmustu :S

arkadasım üçüncüye beşinciye inanıyorum die bişi olmaz,olamaz...bu depremi yasamayan ist kocaeli gölcük vb.. yerlerin cevresindn uzak yasayanlar bilemez...o yuzden verilen emege saygı gosterin..ben hla bu olayın etkisindeyim geceleri uyanınca korkuyorum...bzm orda fazla maddi hasar olmadı fakat o andaki o insnaların cıglıkları bile delirmenize yetiyo bence...bole sacma sapan hareketler yapıp insnaları assalamayın......inanmayanlara allah bi sekilde inanmasına vesile olacaktır..yormayın kafanızı........(Allah Hepimizi Her Türlü Felaketten Korusun)

ben o şehitlerin olayına inanıyorum
allah şehitler ölü değillerdir dememiş mi

yaşayan herkes dua edemezmi bewn uydurma değil

olay-4 AÇIKLAMA = fay hattından sızan metan gazı büyük bir hızla yer yüzüne çıktı we direk o2 ile birleşince dev bir patlamaya neden oldu..

olay-5 AÇIKLAMA =günümüzde pekçok kirlilik yaşanmakda çewre kirliliği,su kirliliği ws ws ws
pek çogunuzun belki aşina oldugu belkide ilk kez şimdi duyacagı bir kirlilik daha war ki aslında en az diğer kirlilikler kadar önemli " IŞIK KİRLİLİĞİ "
deprem sırasında tüm şehrin elektrikleri gittigi için güçlü aydınlatma sistemleri dewre dışı kaldı sonuç ise fazla aydınlatma ortadan kalkdı we gökyüzü gereksiz ışıkdan arındı we bizde zaten orda olan ama şehir lambaları yüzünden göremedigimizz yıldızları görmüş olduk
Bu durum o kadarda şaşılacak bi durum deildir bunu deprem olmadanda yaşayabilirsiniz gerekenleri sayayım öncelikle bir kız arkadaş -- romantizm için-- sonra araba yeterince benzin içecek bir kaç şişe şarap birasda yiyecek bişeyler

bu malzemeleri hazırladıkdan sonra dogru şehir dışında ıssız bir yere gidin ancak sokak lambasının dahi olmaması çok önemli wegökyüzüne bakın belki depremdeki kadar olmasada öncekinden çok daha fazla yıldız göreceksiniz

ben bu yazdıklarını depremden hemen sonra duymuştum... kaç sene sonra tekrar duymak garibime gitti...

ben gölcükte oturuom we suan anlatıklarını okudugumda bır an dalıp gıttım daha bır cok ımkansız denılebılecek sey oldu orda ama artık byoelesıne kotu olayları unutmak lazım o yıldızlar muhabbetı gercekten dogruydu ama ates topu we mezarlık mübaladır ınanmayın Hak' tan istegim cümlemizi afetlerden kötülüklerden savaslardan uzak etsin.(amin)

bana esim anlatmisti bunu,simdi burda okuyunca inandim ona ...hep anlatiyodu bana,bense ya normaldir falan deyip geciyodum , simdi burda görünce tuhaf oldum ...

Geri