1999 depreminde garip olaylar

valla arkadaşlar yıldızların çok yakın olduğunu bizzat kendim yaşadım deprem sırasında ben tv izliyordum sarsıntı başladığında apartmanın 3.katından koşarak aşağıya indim kapıdan dışarı çıktığımda kafamı yukarı bir kaldırdım inanın elimi kaldırsam sanki yıldızlara dokunacaktım hatta ben bunu depremle ilgili konu açıldığında hep anlatırım allah bir daha göstermesin :(

yıldızların yakın olmasını depremle ilişkilendirmeyin. ben orduluyum köyde amca oğluyla bi delilik yapalım dedik gece yarısı çatıya çıktık. kafamı kaldırmamla yere çömmem bir oldu sanki yıldızlar kafama değicek gibiydi. bunun sebebi köyde ışık kirliliği olmaması deprem gecesi elektirikler kesildiğinde ışık kirliliği bi nebze olsun azaldığı için yıldızlar belirginleşmiş olabilir

bence bunların uydurma olduğunu iddia etmek yanlış olur.

Hayatında bir defa olsun "ışık kirliliği" gibi bir kavramı duymamış olanlar..depremin ardından yıldızların belirgin olarak gürünmesine " ilahi" bir olaymış gibi bakabilirler, bu onların yanılgısıdır. Hata onlarda değil, onlara bu olayı anlatmayanlardadır.
Nedendir bilinmez insanlar ilk defa karşılaştıkları olayı "bilimden" uzak yorumlamaya meyillidirler...bilimden uzak olanlar garanti cennete mi gidecekler merak ediyorum.
Yüm korku ve kaygı bunun için mi?
Şunları yapmak lazım:
1- düşünün
2- çözüm arayın
3- somut kanıtları kullanın
4- neticeye ulaşın
5- ulaşamıyorsanız (beyni yıkanmamış) bir bilim insanına danışın.
Bu kadar zor mu?????????

bunLarın çoğu doğru ama o hamile kadınLa taksicinin camide gördüklerini biLemem ama yaLovada dierLeri tamamen doğru 1999 da ben Yalovada hacımehmet ovasında oturuodum şimdiqi (öLüm ovas) yani şimdiqi adı:)

Geri