1999 depreminde garip olaylar

tanrı misafiri

o gece saat 02civarı 12-13 yaşlarında bi çocuk beşkatlı bir binanın 1 nolu dairesinden başlayıp 9 nolu daireye kadar ben açım bir lokma yemek istiyorum diyor ama hiç kimse pna yemek vermiyor en son 10 numaralı daire(yeni evli bi çift çocuğu evlerine alıp evde ne varsa ikram ediyorlar saat 03 civarı yani depremden 5 dakika önce çocuk gitmek istiyor evsahipleri ne dediyse de çocuk ısrarcı hadi o zaman seni yolcu edelim diyolar ve aşağı kadar yolcu ediyorlar.ve malum deprem tam onlar aşağıdayken oluyo o apartmandan yeni evli çiftten başka kurtulan yok çocuk mu ?kaşla göz arası yok oluyor

Alahim Sen Büyüksün Yarabbim.

ben de duymuştum arkın birinin ablasının evi gölcükteymiş eskiden o evde bir asker ailesi otururmuş asker şehit olduktan sonra evi satmışlar....Ve arkın anlattıklarına göre askerler her gece kalkar ellerini yıkarlarmış ve yerler de kanlar olurmuş...

OLAY-1 'den çok etkilendim şerefsizim tüylerim diken diken oldu ..

OLAY-3 Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

BU OLAY ÇINARCIKDA OLDU

evet o denizde ateş topu görülen bizim burda oldu

arkadaşlar..

tüm yorumları okudum ve şu an abartısız annemler odada olmasa 1 saat boyunca hüngür hüngür ağlardım!..
o kadar duygulandım,o kadar yüklendim ki!!!

lütfen alay içerikli mesaj yazmayın!!!..bunlar neden yalan olsun ki_?hadi taksi şöförüne inanmıosunuz,kardeşi dediiniz olayı yaşayan hh ci arkadaşlarınızada mı inanmıosunuz .bırakın allah aşkına.lütfen tüm yorum mesajlarındaki olayları okuyun..teşekkürler hepsine!!!..

çok ilginç yaa

arkdşlar bnde size birşey anlatmk istiyorm bisde o gnlerde glcükde idik orası çk felakt bir şkli vardı arkdşlar ile dlaşrken bir arkadaş bizi oradabişey gstermek istedini söledi ve bizde onu takip ettik gittmis yerler çok tyler ürperticidi evler birbirine yaslanmışlar sankı yıkık dkkük evler... altlarından geçiorduk içlerinden... ve snnda vardımısı söledi arkdşımıs eli ile bi yer işaret etti biz yıkık bir aprtmann camınn önndeydik içeryi gsteriordu içeride bir adam kanları ve cesedi.... çok kötü olmştk adam apartmanla btnleşmiş sankı kolon karnına rmişti sanırım çk feciydim htrlayınca daa da tü oldum :(

Bunlar Bence Gercek Ben İnaniyorum Tsklr

İzmitte Yaşasaydınız, ve Olan bitenleri Kendi Gözlerinizle Görseydiniz.. Bu Olanların Gerçek Olduğunu Anlıyabilirdiniz.. Ve Şuanda Ne Kadar Acı Çektiğimi Anlıyabilirdiniz..

İlginç :) :) :)

beyler herkesin inancına saygı duymak gerekir.ben arkadaşın sölediklerine katılmakla beraber dahası olduğunu biliyorum.eğer biraz düşünürsek o depremden sağ kurtulan insanlarla yapılan röportajlarda birilerinin onlara yardım ettiği sıkça söylenmişti.

cyfts' Alıntı:
bı olayların gercek olduuna inanmak istiyorsanız depremi yaşamanız gerekir tabi 6.5 den aşşağısı kurtarmas..ama inşallah Allah bize (izmitlilere) bir daha deprem vermes .. zaten deprem anındaki yer altından çıkan o ürkütücü müthiş korkunc ses insanın kulaklarından silinmiyor
depremi şöle düşünebilirsiniz cansız varlıklar (sandalye masa..) .. canlanıyo ve harekete ediyor .. Allah düşmanıma vermesin ..
ben 1 yıl eve girememiştim ki çok şükür evimiz az hasarlı çıktı .. baraka çadır ölü kokusu göçük altından gelen insan seslerini herkes bilemes ..
umarım alay etmeyi bırakırsınız bu konu ile alakalı !!!

Arkadaşa Katılıyorum... Bazı ARkadaşlarımız bunlara İnanmamakta..

Soruyorum.. O gürültülü Sesi Hiç Duydunuz mu ?... ve ya 3.5. 4 şiddetindeki depremlerde Kapı Eşiklerinemi Geçtiniz Yoksa.. :).. Hani Gülüyorsunuz ya İşte Gülüncek Asıl Nokta Bu..

Ölü Kokusu Nedir Bilirmisiniz.. Onlarda Ton Altında Kalan Cesetleri Gördünüz mü ?..

Veya mutfaktan ses geldiğinde Hala korkuyormusunuz ? Kimik olan işte bu..

Bunu çoğunuz bilir mutlaka

Ben sadece anlatılanları yazıyoruym herhangibir kasıt yoktur ve kesinlikle sallama değildir.

O gece anlatınlanlara göre Gölcük Askeri üstünde kutlama varmış ve yine anlatınlanlara göre -ben sallamıyorum- Kur'an-ı Kerime yapılmadık ieyler yapılmış.Deprem olduktan sonra dalgıçlar denize dalıp cesed arıyorlarmış ve korkuyla su yüzüne çıkmışlar.

"Ne oldu?" diye soranlara

"Domuz ölüleri var ve hepsinin üstünde üniforma var" demişler

Bilmeyenlerin bilmesinde fayda görüyorum.Depremin merkez üssü tamda Deniz Kuvvetleerin gölcükteki komutanlığıdır.Bu olaylar olurken hiçbir kamera içeri alınmamıştır

Sadec duyduklarımı yazdım.Bunu da anlatan bir değil yüz kişi.Bizzat yaşayanlar bileher kelimesi aynı olmasada değişik şeyler yaşanmış yine de ama anlatılanlar hep aynı.

tekrar söylüyorum bu olayı çoğu kişi bilir ama ben sadece bilmeyenler için yazdım

Saygılarımla

Ewt çok garip olaylar benim bizzat şahit olan yakın tanıdıklarım var ...

arkadaş kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin o olaylar yaşanmış ve gerçek olaylar olabilir ben 17 ağustos depremine izmitte yani memleketimde yakalandım ve deprem olurken dışarı çıktığımızda gökyüzü kan kırmızısı şeklindeydi ve durdurak bilmeden yıldızlar kayıyodu belki görenler vardr aranızda ve bizim 2 bina yanımızda duran evde yıklıdı ve onun altında kalan ayşe teyzeden garip garip gülümsemeler ve o evin altından anlamsızca gelen garip sesler ve ezan sesleri geliodu gerçi tam sesleri duyamadım o kargaşada am bildiklerim duydukarım bunalr...Selametle kalın

evet yıldız olayını bende biliyorum basıma geldi ve o çocuğada yemek veren adamı okumustum doğru gallba

arkadaslar bu olayların 4 harıc hepsı dogru ınanabılırınız

Geri