2 Şey Var Aklımda

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar ilk i her telden bölümünde güncel , genel , kahkaha bölümlerinin kendi içlerinde kollara ayrılması . güncel için olmasa bile genel ve kahkaha bölümlerinin kollara ayrılması büyük kolaylık sağlayailir. mesela kahkaha bölümlerinde komik fıkralar , komik animasyonlar diye kendi kollarında ayrılsa. çok düzenli olur

ikinici de sitenin büyük sorunlarından birisi de verilen konuların tekrar verilmiş olması .
acaba sitenin en altına çölük diye başlık açılsa ve 2. defa verilen konular oraya atılsa ve eğer mümkünse 2 ayda bir silinse sizece nasıl olur ?

çöplük başlgı çok gusel olur haklsıı bası forumlardada var yabancı forumlardada var bu yontem

BENCE bunların aklında kalıp uygulamaya geçmemesi lazım

Bence de askıda kalsın ve bi süre de alınmasın ordan...

c0LdbRaNdEd' Alıntı:
Ne demek istedin kardeş walla bişi anlamadım..???

Ama Çöplük Projesi Güzel...!

c0LdbRaNdEd' Alıntı:

belki de senin sadece ve sadece okuman ve birşeyler yazmaman lazım ?? benim anlamadığım da bu zaten bişeyler yazıyoruz mutlaka ama mutlaka birileri çıkacak yaa . ne güzel yazmış black arkadaşım . walla böyle adamlar oldukça bişeyler yazasım gelmiyo en azından ben birşeyler düşünüp yazdım fikrimi eleştirdiğine göre muhakkak senin de iyi fikirlerin vardır. o zaman sen de yaz dostum

Uzunefe' Alıntı:
belki de senin sadece ve sadece okuman ve birşeyler yazmaman lazım ?? benim anlamadığım da bu zaten bişeyler yazıyoruz mutlaka ama mutlaka birileri çıkacak yaa . ne güzel yazmış black arkadaşım . walla böyle adamlar oldukça bişeyler yazasım gelmiyo

+1000 konusuldu ve olay çözüme kavuştu hala daha Uzunefeye gonderme yapmanız anlamsız...

Çöplük olayıda gayet mantıklı açabılırız böle bır bolum....

zaten bu sitede bi tek bana gönderme yapılıyo ne yapsam suç . ya anlayamadığım şey madem o arkadaş beni eleştiriyor o zaman onun daha iyi fikirleri vardır . ayrıca o arkadaşa teşekkür edenleri de katmıyorum.

aslında efenin verdigi konu pekte mantıksız degil.....bence uyar.....:)

coll arkdaş bu sitede modlara karşı görüşte bulunamayacağını öğrenemedınmı...!

Geri